Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι «ξέρανε» και την Άρσεναλ η Άστον Βίλα

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι «ξέρανε» και την Άρσεναλ η Άστον Βίλα

Δημήτρης Χούπης 21:29 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 09.12.2023

Η Άστον Βίλα μετά τη Μάντσεστερ Σίτι «ξέρανε» και την Άρσεναλ, της οποίας επικράτησε με 1-0 για τη 16η αγωνιστική της Premier League.

Η Άστον Βίλα συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο αφού μετά τη Μάντσεστερ Σίτι «ξέρανε» και την Άρσεναλ, της οποίας επικράτησε με 1-0 για τη 16η αγωνιστική της Premier League

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, αφού μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον ΜακΓκίν. Ο Σκωτσέζος μέσος μετά από πάσα του Μπέιλι, πήρε την μπάλα γύρισε ωραία και με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0. 

Στη συνέχεια η Άρσεναλ απείλησε δύο φορές με τον Έντεγκααρντ, αλλά στη μία έστειλε την μπάλα έξω και στη δεύτερη του είπε «όχι» ο Εμιλιάνο Μαρτίνες

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα άρχισε να πιέζει περισσότερο και στο 57ο λεπτό έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Σάκα εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μαρτίνες πήγε να διώξει με γροθιές, αλλά δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Γουότκινς, ο οποίος βρέθηκε μπροστά του και κατά λάθος πήγε να βάλει αυτογκόλ. Ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. 

Πέντε λεπτά μετά ο Σακά σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 68' η Βίλα έχασε τη μοναδική ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος με τον Γουότκινς, ο οποίος έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Ράγια μπλόκαρε με τα πόδια. Στο 90' η Άρσεναλ σκόραρε με τον Χάβερτς, αλλά μετά από αρκετή ώρα το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Γερμανού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ