Ο Χάαλαντ αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που κάνει όταν κοιμάται

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που κάνει όταν κοιμάται

Sportal newsroom 10:12 - 01.09.2023

Σε μία περίεργη αποκάλυψη προχώρησε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός ανέφερε ότι κλείνει το στόμα του ενώ κοιμάται, αποκαλύπτοντας τα οφέλη πίσω από την ασυνήθιστη πρακτική του.

Ο 22χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έγινε ο πρώτος χορηγός ποδοσφαιριστής που υπέγραψε για την KSI και την Logan Paul's Prime. Μιλώντας στο podcast του Αμερικανού «Impaulsive», ο Χάαλαντ αναφέρθηκε στον ύπνο του, αποκαλύπτοντας περίεργα, λέγοντας ότι κοιμάται με το στόμα του κλειστό.

«Νομίζω ότι ο ύπνος είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Το να κοιμάσαι καλά, απλά πράγματα όπως γυαλιά στα μάτια και με κλειστά τα πάντα στην κρεβατοκάμαρα, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. "Πρέπει να προσπαθήσεις να κολλήσεις με ταινία το στόμα σου. Κοιμάμαι με αυτό. Το να κάνεις πολλά πράγματα δεν είναι καλό, αλλά το να κάνεις μικρά πράγματα κάθε μέρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποδίδει πραγματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο podcast ο Χάαλαντ το βράδυ της Πέμπτης (30/09) παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο λόγος πίσω από την περίεργη πρακτική του είναι να μεγιστοποιεί την αναπνοή από τα ρουθούνια. Οι νυχτερινές του συνήθειες λειτουργούν ξεκάθαρα λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά παραγωγική σεζόν του πέρυσι, καθώς πέτυχε τα 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Και φέτος έχει ήδη ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, έχοντας πετύχει τρία γκολ.

Χάαλαντ: «Είμαι 22 χρονών και ζω το όνειρό μου, παίζω στην ιδανική ομάδα για να συνεχίσω να βελτιώνομαι» (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:53 - 01.09.2023

Χάαλαντ: «Είμαι 22 χρονών και ζω το όνειρό μου, παίζω στην ιδανική ομάδα για να συνεχίσω να βελτιώνομαι» (vids)

O Έρλινγκ Χάαλαντ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι στα 22 του κατάφερε να αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της χρονιάς κι έθεσε τους στόχους που έχει με την Μάντσεστερ Σίτι από εδώ και πέρα.

Ο Χάαλαντ, ο οποίος εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι με πενταετές συμβόλαιο το 2022, ρωτήθηκε επίσης για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι.

«Δεν έχω πάει πολύ εκεί, οπότε είναι δύσκολο να πω. Αλλά είμαι 23, οι άνθρωποι πηγαίνουν στο MLS και παίζουν ποδόσφαιρο εκεί, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ γιατί είμαι νέος. Είμαι ποδοσφαιριστής, σε δέκα χρόνια θα είμαι 33 και θα έχω δύο ακόμη χρόνια στο ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Νορβηγός.