Ο Χάαλαντ ... στράβωσε κι έδωσε απρόθυμα τη φανέλα του σε αντίπαλο στο ημίχρονο (vid)

Έρλινγ Χάαλαντ & Μοχάμεντ Καμαρά

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ ... στράβωσε κι έδωσε απρόθυμα τη φανέλα του σε αντίπαλο στο ημίχρονο (vid)

Κώστας Τόπας 10:13 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 08.11.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ενοχλήθηκε από το αίτημα του αντιπάλου του Μοχάμεντ Καμάρα να του δώσει τη φανέλα του στο ημίχρονο του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις.

Ο Μοχάμεντ Καμάρα... αψήφησε τους κανόνες για να εξασφαλίσει μια φανέλα για του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο αρχηγός της Γιουνγκ Μπόις πήγε στο Νορβηγό αστέρα για να του ζητήσει τη φανέλα στο ημίχρονο του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την ομάδα του (3-0) για το Champions League. Κάτι που αποδοκιμάστηκε αρκετά από τους οπαδούς, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ και μάλιστα από γκολ του «Cyborg» των Πολιτών.

Ακόμη και ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν εκτίμησε πολύ το αίτημα του 26χρου αμυντικού της Γουινέας, στον οποίο είπε: «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό» κι αμέσως του έριξε ένα... σκοτεινό βλέμμα πριν καν ικανοποιήσει το αίτημά του προσφέροντάς του τη φανέλα του.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς λέξη ή βλέμμα και από δύο διαφορετικά μονοπάτια. Οι παίκτες παραδοσιακά περιμένουν μέχρι το τέλος των αγώνων για να ανταλλάξουν φανέλες. Ο Καμαρά εξασφάλισε ένα ενθύμιο πολύ νωρίτερα, κάνοντας δική του την πολυπόθητη φανέλα του δεύτερου στην σχετική κατάταξη της τελευταίας Χρυσής Μπάλας.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δύο φορές στην αρκετά εύκολη νίκη της ομάδας του. Πρώτα από το σημείο του πέναλτι, όπου πανηγύρισε με τον τρόπο που έκανε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και μετά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός αντικαταστάθηκε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο από τον συμπατριώτη του Όσκαρ Μπομπ, εν όψει του βαρύ προγράμματος που περιμένει τους Πολίτες με Τσέλσι, Λίβερπουλ και μετά Λειψία.