Ο Χάαλαντ τήρησε την υπόσχεσή του και πανηγύρισε όπως ο Ντρογκμπά (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ τήρησε την υπόσχεσή του και πανηγύρισε όπως ο Ντρογκμπά (vid)

Κώστας Τόπας 09:09 - 08.11.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχασε την ευκαιρία να αναπαράγει τον πανηγυρισμό του γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αφού άνοιξε το σκορ κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις (3-0).

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Γιούνγκ Μπόις με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Champions League. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αμέσως μετά το γκολ, ο Νορβηγός αστέρας των Πολιτών κράτησε την υπόσχεσή του και πανηγύρισε όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ως εκ τούτου, ο 23χρονος «Cyborg» αποδέχθηκε την πρόκληση, έχοντας ωθηθεί στην πρόκληση από τον θρύλο της Τσέλσι κατά την τελευταία τελετή της Χρυσής Μπάλας.

«Για τον επόμενο στόχο σου, σε προκαλώ, πρέπει να διαλέξεις μεταξύ του πανηγυρισμού του Ντιντιέ Ντρογκμπά και του Γκάρι Λίνεκερ, αν φυσικά το δεχτείς», του είπε ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι.

«Θα το δείτε στο επόμενο γκολ μου», απάντησε ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ανάμεσα στον Λίνεκερ και τον Ντρογκμπά, ο δεύτερος στην τελευταία κατάταξη της Χρυσής Μπάλας έκανε λοιπόν την επιλογή του, με τον θρύλο των «μπλε» να σχολιάζει στα social media: «Ανθρωπος που κρατάει τον λόγο του».