Ο Ντρογκμπά προκάλεσε τον Χάαλαντ να κάνει τον πανηγυρισμό του: «Θα δείτε στο επόμενο γκολ μου» (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ & Ντιντιέ Ντρογκμπά

i

PrtScr

Ο Ντρογκμπά προκάλεσε τον Χάαλαντ να κάνει τον πανηγυρισμό του: «Θα δείτε στο επόμενο γκολ μου» (vid)

Κώστας Τόπας 08:46 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 31.10.2023

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά προκάλεσε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πανηγυρίσει όπως έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ή όπως ο Γκάρι Λίνεκερ.

Θα πρέπει να παρακολουθήσουμε την αντίδραση του Έρλινγκ Χάαλαντ στο επόμενο γκολ του. 

Ερχόμενος δεύτερος στη Χρυσή Μπάλα πίσω από τον Λιονέλ Μέσι αυτή τη Δευτέρα (30/10), ο Νορβηγός αποθεώθηκε από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής της τελετής Ο Ιβοριανός πρότεινε στον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι να αναπαράγει τον πανηγυρισμό του ή του Γκάρι Λίνεκερ στο επόμενο γκολ που θα σημειώσει.

«Θα δείτε στο επόμενο γκολ μου»

Χάρη στα 56 γκολ του σε 57 αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2022-2023, ο Έρλινγκ Χάαλαντ κέρδισε το τρόπαιο «Γκερντ Μίλερ», επιβραβεύοντας τον πρώτο σκόρερ της σεζόν. Ο 23χρονος παρέλαβε το βραβείο του από τον Γκάρι Λίνεκερ. Επί σκηνής λοιπόν ο Νορβηγός έλαβε μία πρόταση από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

«Για το επόμενο γκολ σου, σε προκαλώ, πρέπει να διαλέξεις μεταξύ του πανηγυρισμού μου και του Γκάρι Λίνεκερ, αν φυσικά το δεχτείς», είπε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι.

«Θα δείτε στο επόμενο γκολ μου», απάντησε ο Έρλινγκ Χάαλαντ. «Γιορτάζω αυτή τη στιγμή. Θα σας σκεφτώ και τους δύο στο επόμενο γκολ μου και θα αποφασίσω», πρόσθεσε ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι. Μένει να δούμε αν θα κουνήσει τις δύο γροθιές του στο ύψος του προσώπου όπως ο Γκάρι Λίνεκερ ή αν θα κουνήσει τα δύο του χέρια κοντά στη μέση του όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. 

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει αυτό το Σάββατο στην Premier League με την Μπόρνμουθ (04/11, 17:00).

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!