Τα εντυπωσιακά παπούτσια του Χάαλαντ που κάνουν πάταγο

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

Έρλινγκ Χάαλαντ/©Photo by Alex Dodd - CameraSport via Getty Images/Ideal Images

Τα εντυπωσιακά παπούτσια του Χάαλαντ που κάνουν πάταγο

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μέσω των social media αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς του φίλους τα αγαπημένα του παπούτσια.

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε πριν από μερικά 24ωρα την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League και οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα τη γιόρτασαν σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης. Προς έκπληξη αρκετών ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέλεξε να παρουσιαστεί με μία ιδιαίτερη ενδυμασία. 

Ο πρώτος σκόρερ των «πολιτών» και της Premier League επέλεξε να παρευρεθεί εκεί με αθλητικές πιτζάμες, οι οποίες ήταν ασορτί με αυτές της κοπέλας του, Ίζαμπελ Γιόχανσεν. Το παρών στη γιορτή έδωσε και ο πατέρας του Νορβηγού, Άλφι, ο οποίος δεν ακολούθησε το στιλ του γιου του. 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι η πρώτη φορά που τραβά τα βλέμματα για το ντύσιμό του. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου της Premier League στην πρώτη του σεζόν στο Νησί, ο Νορβηγός στράικερ ετοιμάζεται και για την πρώτη κούπα «με τα μεγάλα αυτιά». Στις 10 Ιουνίου στην Πόλη η Μάντσεστερ Σίτι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ στον τελικό του Champions League

Απίθανο: Οπαδός της Ίντερ έδωσε απόχη στον Ατσέρμπι για να «πιάσει» τον Χάαλαντ (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

19:05 - 23.05.2023

Απίθανο: Οπαδός της Ίντερ έδωσε απόχη στον Ατσέρμπι για να «πιάσει» τον Χάαλαντ (vid)

Οπαδός της Ίντερ έδωσε μία απόχη στον Φραντσέσκο Ατσέρμπι προκειμένου να «πιάσει» τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον τελικό του Champions League μεταξύ των «νερατζούρι» και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 22χρονος επιθετικός άφησε για λίγο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία στα social media που φορά τα αγαπημένα του casual παπούτσια. 

«Τα αγαπώ», έγραψε στο story του που απεικονίζονται τα Nike SB Dunk Low Jarritos. Τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση που είναι sold out και πωλούνται στο διαδίκτυο έως και 16.000 πέσος.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης για το «Χρυσό Παπούτσι», βραβείο που απονέμεται ετησίως στον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη. Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει πετύχει 36 γκολ σε ισάριθμα ματς, κάτι που του δίνει 72 βαθμούς και μια ασφαλή διαφορά από την δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ με 56.