Απίθανο: Οπαδός της Ίντερ έδωσε απόχη στον Ατσέρμπι για να «πιάσει» τον Χάαλαντ (vid)
i

©SS Twitter

Απίθανο: Οπαδός της Ίντερ έδωσε απόχη στον Ατσέρμπι για να «πιάσει» τον Χάαλαντ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:05 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 23.05.2023

Οπαδός της Ίντερ έδωσε μία απόχη στον Φραντσέσκο Ατσέρμπι προκειμένου να «πιάσει» τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον τελικό του Champions League μεταξύ των «νερατζούρι» και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ένας οπαδός της Ίντερ έδωσε στον Φραντσέσκο Ατσέρμπι ένα ξεχωριστό δώρο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ στον τελικό του Champions League.

Ο 35χρονος σέντερ μπακ είναι πιθανότατα αυτός που θα επιφορτιστεί να μαρκάρει τον Χάαλαντ, ο οποίος έχει καταρρίψει τα ρεκόρ της Premier League αυτή τη σεζόν με 36 γκολ σε 33 αγώνες. 

Επίσης, βρήκε δίχτυα 12 φορές σε 10 αγώνες του Champions League, αν και ο Νορβηγός διεθνής δεν κατάφερε να σκοράρει σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις των ημιτελικών ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. 

Έχοντας κατά νου τη μονομαχία στην Κωνσταντινούπολη, ένας οπαδός της Ίντερ σταμάτησε το αυτοκίνητο του Ατσέρμπι στο προπονητικό κέντρο και του έδωσε ένα δώρο για τον βοηθήσει να «πιάσει» τον Χάαλαντ, όπου αυτό ήταν ένα δίχτυ ψαρέματος. 

Στη συνέχεια ο Ιταλός αμυντικός το δέχτηκε με χαρά ως γούρι για καλή τύχη.