«Θα σε κάνουμε να καταπιείς τη γλώσσα σου», οπαδοί της Μίλαν κρέμασαν πανό με απειλές κατά του Ντιμάρκο

Φεντερίκο Ντιμάρκο

i

PrtScr

«Θα σε κάνουμε να καταπιείς τη γλώσσα σου», οπαδοί της Μίλαν κρέμασαν πανό με απειλές κατά του Ντιμάρκο

Κώστας Τόπας 11:08 - 19.05.2023

Οι οπαδοί της Μίλαν τα έβαλαν με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο, τον οποίο κι απείλησαν ότι «θα του κόψουν τη γλώσσα» μετά το γεγονός ότι 25χρονος μέσος τραγούδησε υβριστικό σύνθημα για τους «ροσονέρι».

Η Ίντερ επικράτησε της Μίλαν για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά με 1-0 στο «Τσουζέπε Μεάτσα» και σε συνδυασμό με το 2-0 του «Σαν Σίρο» πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο ήθελε να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους της ομάδα του, μετά το τέλος του αγώνα και πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει υβριστικό σύνθημα κατά της Μίλαν. Κάτι που ώθησε τους οπαδούς της Μίλαν να του απαντήσουν τοποθετώντας ένα πανό κάτω από το σπίτι του με τη φράση: «Εστίασε στο ποδόσφαιρο, αλλιώς θα σε κάνουμε να καταπιείς τη γλώσσα σου».

Ο Ντιμάρκο ζήτησε συγγνώμη με ένα tweet μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δηλώνοντας ότι δεν σκόπευε να προσβάλει τη Μίλαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ομάδας του για την πρόκριση για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League.

«Το βράδυ της Τρίτης μετά από το ματς άφησα τον εαυτό μου να είναι σε μία χαλαρή κατάσταση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από ολους τους οπαδούς της Μίλαν που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αλική αστυνομία έχει αρχίσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη καταδικαστέα ενέργεια.

Tags: