Ο Χάαλαντ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nike και σταμάτησε τον «πόλεμο» μεταξύ της Puma με της Adidas

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Adam Davy/PA Images via Getty Images/Ideal Images

Ο Χάαλαντ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nike και σταμάτησε τον «πόλεμο» μεταξύ της Puma με της Adidas

Δημήτρης Χούπης 10:45 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 01.04.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nike απορρίπτοντας τις προτάσεις από την Adidas και τη Puma, οι οποίες είχαν ξεκινήσει «πόλεμο» για τον Νορβηγό.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό του κόσμου, αλλά και το πιο περιζήτητο. Όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά κι εμπορικό. Συγκεκριμένα ο Νορβηγός σταμάτησε το συμβόλαιο με τη Nike από τον Ιανουάριο του 2022 και από τότε έχουν ξεκινήσει αρκετές εταιρίες ρουχισμού να το κυνηγούν. 

Παρόλα αυτά ο αμερικανικός κολοσσός τον «απέκτησε» ξανά μετά από μία «μάχη» που έδωσε η Adidas και η Puma. «Η άνευ προηγουμένου άνοδος του Χάαλαντ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συνδυάστηκε με ένα τρομερό ρεκόρ τερμάτων, αφήνοντας τη σφραγίδα του για το μέλλον του αθλήματος», ήταν η ανακοίνωση της Nike. 

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι προφανώς έψαχνε το καλύτερο γι' αυτόν συμβόλαιο, αλλά η ποιότητα και η ευχαρίστηση του προϊόντος ήταν πάντα η προτεραιότητά, όπως ανέφερε η Athletic. Ο 22χρονος Νορβηγός έτσι, υπογράφοντας με τη Nike έγινε «συμπαίκτης» με τον Κιλιάν Εμπαπέ, την Αλέξια Πουτέγιας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την Άντα Χέγκερμπεργκ, τον Μάρκους Ράσφορντ, τη Λέα Γουίλιαμσον, τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, τη Μέγκαν Ραπίνο και τη Σαμ Κερ