Απίστευτο: Περισσότερο από 30.000 ευρώ για ένα εισιτήριο για το τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς της Άρσεναλ

Άρσεναλ

i

© intime

Απίστευτο: Περισσότερο από 30.000 ευρώ για ένα εισιτήριο για το τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς της Άρσεναλ

Πάνος Μαλακτάρης • 11:51 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στο Emirates ίσως να συνοδευτεί από την κατάκτηση της Premier League, με την προοπτική αυτή να εκτινάσσει τις τιμές των εισιτηρίων σε δυσθεώρητα ύψη

Οι κόκκινοι του βόρειου Λονδίνου διανύουν μάλλον την καλύτερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους. Φιγουράρουν εδώ και καιρό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δέκα παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται δε στο -8 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι, με τη σημείωση πως οι «πολίτες» έχουν1 ματς λιγότερο. 

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το πρώτο πρωτάθλημα από το μακρινό 2003-2004 φαντάζει πιο κοντά από ποτέ. Η σκέψη αυτή έχει από μόνη της ξεσηκώσει θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, με το Emirates να είναι αρωγός στην προσπάθεια των παικτών του Αρτέτα προς την κατάκτηση του τίτλου. 

Το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν μπορεί να σημάνει την στέψη των gunners, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των φιλάθλων τους. Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δε μπορεί να δικαιολογήσει το γεγονός ότι έχουν φτάσει να πωλούνται μεμονωμένα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς -απέναντι στη Wolves- προς, κρατηθείτε....28.409 λίρες Αγγλίας, ήτοι 32.000 ευρώ! Προσέξτε, μιλάμε για ένα (1) εισιτήριο, ενός και μόνο αγώνα!

Τα μεμονωμένα εισιτήρια για τα εγγεγραμμένα μέλη- φιλάθλους της Άρσεναλ ξεκινούν κανονικά από μόλις 18.50 λίρες, ελάχιστα πάνω από 20 ευρώ. Την ίδια στιγμή, μια μέση τιμή για ένα εισιτήριο διαρκείας βρίσκεται στο ύψος των 1.440 ευρώ. Έτσι, για να κατανοήσουμε το εξωφρενικό ύψος στο οποίο έχει φτάσει η μεταπώληση -θέτοντάς το ιδιαίτερα κομψά- των εισιτηρίων της τελευταίας αγωνιστικής από ορισμένους μαυραγ...εεε, συγγνώμη, επιτήδειους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τη δίψα των Λονδρέζων να παρευρεθούν σε αυτό το πιθανώς ιστορικό παιχνίδι, γνωρίζουν ότι διατίθενται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και πράττουν ανάλογα.