Οι πιο όμορφες στιγμές της σχέσης του Μαρτινέλι με τη σύντροφό του μέσα σε ένα λεπτό (vid)

Γκάμπριελ Μαρτινέλι - Ιζαμπέλα Ρούσo

i

Γκάμπριελ Μαρτινέλι - Ιζαμπέλα Ρούσo/ printscreen

Οι πιο όμορφες στιγμές της σχέσης του Μαρτινέλι με τη σύντροφό του μέσα σε ένα λεπτό (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:51 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 29.03.2023

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι και η Ιζαμπέλα Ρούσο είναι ζευγάρι από την παιδική τους ηλικία και παραμένουν τρελά ερωτευμένοι.

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είναι ευτυχισμένος εντός και εκτός γηπέδου. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και θα μείνει κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2027. 

Ο σταρ του συνόλου του Μικέλ Αρτέτα, μοιράζει την καρδιά του σε δύο... γυναίκες. Στην αγγλική ομάδα και τη σύντροφό του, την Ιζαμπέλα Ρούσο  Ένα μήνα πριν υπογράψει με την Άρσεναλ ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι αρραβωνιάστηκε στο Σάο Πάολο την αγαπημένη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Οι δυο τους διατηρούν σχέση από παιδική ηλικία.

Τόσο η Ιζαμπέλα Ρούσο όσο και ο σταρ της Άρσεναλ δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες από τους προορισμούς που επισκέπτονται και αν τις μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.  

Τις τελευταίες ώρες δημοσίευσαν ένα βίντεο με τις πιο όμορφες στιγμές τους που θα σε κάνει να... λιώσεις. 

«Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Μαρτινέλι. Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League και του αξίζει να είναι στους κορυφαίους της χρονιάς. Η κίνησή του είναι απλά απίστευτη», δήλωσε πρόσφατα η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και αγαπημένη του Στέφανου Τσιτσιπά, Μάργκοτ Ρόμπι.