Η μητέρα του Χακίμι εξηγεί γιατί τα περιουσιακά στοιχεία του γιου της είναι στο όνομά της: «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτή τη γυναίκα»

Χακίμι - Χίμπα Αμπούκ

i

© Printscreen

Η μητέρα του Χακίμι εξηγεί γιατί τα περιουσιακά στοιχεία του γιου της είναι στο όνομά της: «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτή τη γυναίκα»

Κώστας Τόπας 13:27 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 19.04.2023

Η μητέρα του Αχράφ Χακίμι εξήγησε σε δηλώσεις της στον μαροκινό Τύπο γιατί όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρήματα του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, τοποθετήθηκαν στο όνομά της.

Το σίριαλ μεταξύ του Ασράφ Χακίμι και της πρώην γυναίκας του συνεχίζεται. Ο Μαροκινός αμυντικός Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται από μία 23χρονη πως προσπάθησε να τη βιάσει, με την ίδια τελικά να ξεφεύγει τελευταία στιγμή. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο προς τα δικαστήρια, τα οποία θα κρίνουν την ενοχή του 24χρονου.

Από την άλλη βέβαια, η κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον Μαροκινό αστέρα των Παριζιάνων, Χίμπα Αμπούκ, αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο της με τον ίδιο, μετά τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και σήμερα διεκδικεί την περιουσία του Χακίμι, η οποία είναι εξωπραγματική. Ωστόσο, στο δικαστήριο ανακάλυψε ότι ο Χακίμι στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτα.

Η μητέρα του Ασράφ Χακίμι εξήγησε σε δηλώσεις της στον μαροκινό Τύπο γιατί όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρήματα του ποδοσφαιριστή της Παρί, τοποθετήθηκαν στο όνομά της. 

«Αν ο γιος μου δεν το έκανε αυτό, δεν θα μπορούσε να ξεφορτωθεί αυτή τη γυναίκα», εξήγησε η μητέρα του, Σάιντα Χακίμι.

Ο 24χρονος μπακ λαμβάνει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην Παρί και, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η ηθοποιός –που έχει δύο παιδιά με τον Χακίμι– σκόπευε να διεκδικήσει τη μισή της περιουσία. Ο παίκτης αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού και ο δικηγόρος του είπε ότι όλα δεν είναι παρά μια «απόπειρα εκβιασμού».