Πήρε θέση η πρώην σύζυγος του Χακίμι για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης
i

Ασράφ Χακίμι/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Πήρε θέση η πρώην σύζυγος του Χακίμι για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης

Sportal newsroom 19:12 - 27.03.2023

Η πρώην σύζυγος του Ασράφ Χακίμι έδειξε τη συμπαράστασή της προς τα θύματα βιασμού, μετά τις κατηγορίες για τον βιασμό μιας 23χρονης από τον αμυντικό της Παρί.

Θέση για την υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης κοπέλας πήρε η πρώην σύζυγος του Ασράφ Χακίμι, του παίκτη που έχει δεχτεί τις κατηγορίες για το ζήτημα αυτό. Εξέφρασε μάλιστα μέσω ενός στόρι στα social media την συμπαράστασή της προς τα θύματα του βιασμού. 

«Αφού λάβαμε την απόφαση να χωρίσουμε νόμιμα και να σταματήσουμε να ζούμε μαζί εν αναμονή της διαδικασίας του διαζυγίου, μπορείτε να φανταστείτε ότι πέρα από τον πόνο που προκάλεσε ο χωρισμός έπρεπε να αποδεχτώ τη θλίψη.

Πέρα από ένα αποτυχημένο πλάνο που έδωσα το σώμα και την ψυχή μου,. έπρεπε να αντιμετωπίσω και αυτή την ατιμωτική πράξη. Χρειαζόμουν χρόνο για να συμφιλιωθώ με αυτό το σοκ.

Κάποιος πρέπει να εμπιστευτεί τη νομική διαδικασία, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της κατηγορίας. Ωστόσο, στη ζωή μου, πάντα ήμουν και θα είμαι στο πλευρό των θυμάτων», ήταν τα λόγια της. 

©instagram / print screen

Υπενθυμίζεται ότι αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κατηγορηθεί τον Φεβρουάριο για βιασμό μιας 23χρονης. Σύμφωνα με την ίδια ο 24χρονος προσπάθησε να ερωτοτροπήσει. Ο ίδιος έγινε σε κάποιο σημείο αρκετά πιεστικός, φιλώντας την, ενώ της έβγαλε και τα ρούχα. Εκείνη μετά από λίγο τον κλώτσησε και έπειτα έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο της, ο οποίος πήγε και την πήρε. Η δικηγόρος του μάλιστα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, λέγοντας ότι οι κατηγορίες αποτελούν απόπειρα εκβιασμού.