Δικηγόρος Χακίμι για την καταγγελία βιασμού: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, είναι στη διάθεση των Αρχών»

Αχράφ Χακίμι

i

Ασράφ Χακίμι/©Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

Δικηγόρος Χακίμι για την καταγγελία βιασμού: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, είναι στη διάθεση των Αρχών»

Κώστας Τόπας 15:08 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 01.03.2023

Ο δικηγόρος του Αχράφ Χακίμι υποστήριξε ότι η καταγγελία για βιασμό εναντίον του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν στέκει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι προσπάθησε να ερωτοτροπήσει με μία 23χρονη, χωρίς όμως η ίδια να δώσει τη συγκατάθεση της. Η «Le Parisien» μάλιστα αναφέρει ότι η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν υπέβαλε μήνυση. 

Ο δικηγόρος του Χακίμι, Φένι Κόλιν δήλωσε: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Είναι ήρεμος και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών».

Από την πλευρά της η Παρί τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό του Χακίμι: «Ο σύλλογος υποστηρίζει τον παίκτη, ο οποίος αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες και εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη».

Η εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση στη Ναντέρ κατήγγειλε ότι «οι πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης υπονόμευσαν τις απαραίτητες έρευνες για την ανακάλυψη της αλήθειας».

Μάλιστα, το γαλλικό δημοσίευμα, υποστηρίζει ότι ο Μαροκινός αμυντικός ενημερώθηκε για την έναρξη της έρευνας μόλις 90 λεπτά πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Best FIFA Football Awards στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας (27/02).