Η σύζυγος του Ασράφ Χακίμι, Χίμπα Αμπούκ έβαλε μπρος το διαζύγιο μετά τις κατηγορίες βιασμού

Αχράφ Χακίμι

i

Ασράφ Χακίμι/©Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

Η σύζυγος του Ασράφ Χακίμι, Χίμπα Αμπούκ έβαλε μπρος το διαζύγιο μετά τις κατηγορίες βιασμού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:42 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 06.03.2023

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ξένης ιστοσελίδας, «El Cierre Digital», η σύζυγος του Αχράφ Χακίμι έχει αποφασίσει να χωρίσει τον Ασράφ Χακίμι μετά τις καταγγελίες που ερευνώνται για το φερόμενο βιασμό μιας 24χρονης γυναίκας.

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του ποδοσφαιρικού πλανήτη φαίνεται να δίνει τέλος στη σχέση τους, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Παρί, Ασράφ Χακίμι για υπόθεση βιασμού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Χίμπα Αμπούκ φαίνεται να είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς η σχέση τους περνούσε κρίση.

Η καταγγελία μιας 24χρονης γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε πως ξεκίνησε να μιλάει με τον Μαροκινό διεθνή ποδοσφαιριστή μέσω Instagram και λίγες μέρες αργότερα επισκέφτηκε το σπίτι του, με αποτέλεσμα ο άσος της Παρί να προχωρήσει σε άσεμνες πράξεις, ήταν η αιτία να «ραγίσει το γυαλί» της σχέσης.

Στις βραβεύσεις της FIFA για τους κορυφαίους της χρονιάς, ο Ασράφ Χακίμι εθεάθη στη λαμπερή εκδήλωση με χαλαρή διάθεση και χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα οι φήμες χωρισμού να φουντώσουν ακόμη περισσότερο. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά κυρίως η παρουσία του στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χάρισαν μία ακόμη ατομική διάκριση στον Χακίμι, καθώς πριν μερικές εβδομάδες βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Άραβας αθλητής της χρονιάς.

Η δικηγόρος του Χακίμι, διέψευσε κατηγορηματικά την εκδοχή του φερόμενου θύματος, τονίζοντας: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ο ποδοσφαιριστής είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε την στήριξή της στον Μαροκινό, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη.

Προς το παρόν, η γυναίκα του παίκτη Χίμπα Αμπούκ, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και μένει να δούμε τι θα γίνει με την υπόθεση του διαζυγίου, έπειτα από τις σοβαρές καταγγελίες που δέχθηκε ο σύζυγός της.