Χαμός στη Μασσαλία: Οπαδοί της Μαρσέιγ πήγαν να ορμήξουν στον Γκαλτιέ (vid)

Γκαλτιέ

i

© Printscreen

Χαμός στη Μασσαλία: Οπαδοί της Μαρσέιγ πήγαν να ορμήξουν στον Γκαλτιέ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:27 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 27.02.2023

Με τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί Σαν Ζερμέν, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Κριστόφ Γκαλτιέ και τους οπαδούς της Μαρσέιγ να έρχονται σε κόντρα.

Η Παρί Σαν Ζερμέν ταξίδεψε στη Μασσαλία για να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι «Παριζιάνοι», έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μέσι και Εμπαπέ έφυγαν με το διπλό (0-3) από το «Βελοντρόμ» και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +8 από τη Μαρσέιγ.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με μερικούς οπαδούς της Μαρσέιγ πίσω από τον πάγκο του, με την κατάσταση παραλίγο να ξεφεύγει.

Ο 56χρονος προπονητής βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση μετά την ένταση που πραγματοποιήθηκε, καθώς το τεχνικό του τιμ προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο δύο οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να πηδήξουν το κάγκελο και να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν τα κατάφεραν και το περιστατικό έλαβε τέλος. Τέλος, να θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και τη Μπάγερν για το Champions League πραγματοποιήθηκε παρόμοια ένταση, καθώς μία μερίδα οπαδών της «παριζιάνικης» ομάδας, επιτέθηκε σε φίλο της Μπάγερν επειδή φορούσε κάτω από το μπουφάν του μία φανέλα της γερμανικής ομάδας.