Χάκπο: «Όνειρο του Ρουντ ήταν να πάω σε μεγάλη ομάδα και πήγα»
i

Ο Χάκπο / © Liverpool FC

Χάκπο: «Όνειρο του Ρουντ ήταν να πάω σε μεγάλη ομάδα και πήγα»

Sportal newsroom 08:13 - 12.02.2023

Ο Κόντι Χάκπο έκανε αναφορά στις δηλώσεις του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ότι δεν άκουσε τις συμβουλές του να πάει σε μία μεγάλη ομάδα, με τον Ολλανδό επιθετικό, να απαντάει ότι με την Λίβερπουλ έκανε την σωστή επιλογή.

Πριν από λίγες ημέρες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της εθνικής Ολλανδίας και προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είχε κάνει δηλώσεις που σήκωναν κουβέντα. Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε, ότι συμβούλεψε τον Κόντι Χάκπο, να πάει στους «κόκκινους διαβόλους», με τον ίδιο να μην τον ακούει και να πηγαίνει στην Λίβερπουλ. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Αϊντχόφεν για λίγους, από το καλοκαίρι του 2022 μέχρι και τον Δεκέμβρη. 

Κασεμίρο: Δεν είχε δεχθεί ποτέ κόκκινη στα εννέα χρόνια παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης
PREMIER LEAGUE

15:25 - 11.02.2023

Κασεμίρο: Δεν είχε δεχθεί ποτέ κόκκινη στα εννέα χρόνια παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κασεμίρο δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας, τιμωρία που στα εννέα χρόνια που έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν δέχτηκε ποτέ.

Παράλληλα σχολίασε ότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι δέκα φορές μικρότερη από αυτήν του Μάντσεστερ. Πάνω σε αυτές τις δηλώσεις ο Ολλανδός επιθετικός της Λίβερπουλ έκανε αναφορά και απάντησε πως ναι μεν μίλησε με τον Φαν Νίστελροϊ το καλοκαίρι, αλλά τον χειμώνα δεν είχαν επικοινωνία για την μεταγραφή του.

«Μίλησα με τον Φαν Νίστελροϊ για την Μάντσεστερ αρκετά το καλοκαίρι, όταν και η μεταγραφή έμοιαζε πιθανή, το καλοκαίρι όμως δεν μιλήσαμε ιδιαίτερα. Όνειρο του Ρουντ ήταν να πάω σε μία μεγάλη ομάδα και νομίζω με την Λίβερπουλ το πέτυχα αυτό», ήταν τα λόγια του επιθετικού των «κόκκινων».