Αιχμές του Χάμες Ροντρίγκες για Ολυμπιακό: «Δεν το μετανιώνω, αλλά δεν μου φέρθηκαν καλά»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:59 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 25.05.2023

Ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε υπονοούμενα σε συνέντευξη που παραχώρησε με Μέσο της χώρας του για τον τρόπο με τον οποίον αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Κολομβίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του 31χρονου μεσοεπιθετικού ήταν από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν κύλησαν τα πράγματα όπως ήθελαν και οι δύο πλευρές. 

Ο Χάμες δεν κατάφερε να στεριώσει στον Πειραιά κι αποχώρησε πρόωρα, αν και μεσούσης της σεζόν είχε αποφασιστεί να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο. Στο «noticiasrcn.com», που μίλησε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έριξε τα «καρφιά» του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρό τρόπο, ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα.

«Ήμουν σε 24 παιχνίδια και έπαιξα αρκετά, θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Έπαιξα καλά. Τα νούμερα είναι λίγο χαμηλά για αυτό που έπαιξα», τόνισε ο Κολομβιανός σταρ για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό

«Δεν το μετανιώνω, όπως είπα και πριν. Και περισσότερο όταν δεν σου φέρονται καλά ή με σοβαρό τρόπο και δεν εκτιμούν αυτό που έχεις κάνει», ανέφερε για την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους». 

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τους Πειραιώτες και αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις, μετρώντας πέντε γκολ και έξι ασίστ μέχρι τον Απρίλιο, που αποχώρησε. 

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τον σύλλογο και τους οπαδούς με μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρει ότι θα νιώθει πάντα μέλος της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να της ευχηθεί τα καλύτερα για το μέλλον.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και βαδίζουμε σε χωριστούς δρόμους, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και του μεγάλου Λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον».