Η Σάο Πάουλο στέφθηκε Κυπελλούχος Βραζιλίας με τον Χάμες Ροντρίγκες να σημειώνει ένα απίθανο ρεκόρ
i

©printscreen/twitter,@geglobo

Η Σάο Πάουλο στέφθηκε Κυπελλούχος Βραζιλίας με τον Χάμες Ροντρίγκες να σημειώνει ένα απίθανο ρεκόρ

Μαρία Δαλιάνη • 10:06 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Σάο Πάουλο στέφθηκε κυπελλούχος Βραζιλίας με τον Χάμες Ροντρίγκες να μην αγωνίζεται καθόλου στον δεύτερο αγώνα με την Φλαμένγκο ωστόσο, κατάφερε να σημειώσει ένα απίθανο ρεκόρ.

Η Σάο Πάουλο στέφθηκε κυπελλούχος Βραζιλίας καθώς, μπορεί να αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Φλαμένγκο , όμως χάρη στην νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα κατάφερε να σηκώσει το κύπελλο Βραζιλίας.

Η Φλαμένγκο μπορεί να προηγήθηκε στο 44' με τον Μπρούνο Ενρίκε ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σύντομα απάντηση και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Ροντρίγκο Νέστορ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες που δεν αγωνίστηκε καθόλου στον δεύτερο αγώνα απέναντι στην Φλαμένγκο κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο μετά από μία τριετία.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πάντως κατόρθωσε ένα απίθανο ρεκόρ χωρίς να αγωνιστεί καν, καθώς σε κανέναν από τους επτά τελευταίους τίτλους που έχει κατακτήσει δεν έχει παίξει ούτε λεπτό. 

Πρόκειται για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2016, το τελικό του Champions League το 2016 καθώς, και στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ το 2020 όταν βρισκόταν στην Ρεάλ, ενώ την περίοδο που βρισκόταν στην Μπάγερν η ομάδα του μπορεί να κατέκτησε το Σούπερ Καπ το 2017 και το 2018 αλλά και το Κύπελλο Γερμανίας το 2019 όμως κα πάλι δεν αγωνίστηκε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια.

Τα ρεκόρ με την Παλμέιρας, τα δάκρυα στον πάγκο και οι ανησυχίες για τον μελλοντικό αστέρα της Ρεάλ, Έντρικ (vids)
LA LIGA

11:45 - 13.09.2023

Τα ρεκόρ με την Παλμέιρας, τα δάκρυα στον πάγκο και οι ανησυχίες για τον μελλοντικό αστέρα της Ρεάλ, Έντρικ (vids)

Το «διαμάντι» από την Βραζιλία που άρπαξε η Ρεάλ Μαδρίτης για 60 εκατομμύρια ευρώ, Έντρικ είχε μία δύσκολη σεζόν, η οποία έκανε τους «μερένχες» να κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Η τελευταία φορά που έπαιξε σε τελικό ήταν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2016 με την φανέλα των «μερένγκες» όπου αγωνίστηκε για 17 λεπτά.