Ο Χάμες Ροντρίγκες ζήτησε συγγνώμη και μένει στην Σάο Πάολο

Ο Χάμες Ροντρίγκες ζήτησε συγγνώμη και μένει στην Σάο Πάολο

Όπως όλα δείχνουν, μετά από διάφορες περιπέτειες και τάσεις φυγής, ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισε πως θέλει να παραμείνει στη Σάο Πάολο, ζητώντας συγγνώμη από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήθελε να αποχωρήσει από την Σαό Πάολο καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούσαν στην ομάδα, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο Κολομβιανός άλλαξε άποψη και εν τέλει θα παραμείνει στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ένα από τα περιστατικά που οδήγησαν τον Χάμες κοντά στην πόρτα της εξόδου ήταν πως ο Κολομβιανός δεν είχε μπει στην αποστολή της Σάο Πάολο για τον τελικό του βραζιλιάνικου Σούπερ Καπ κόντρα στην Παλμέιρας, παρά το γεγονός ότι προπονούταν κανονικά όλη εκείνη την εβδομάδα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κολομβιανός αποφάσισε να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στον τελικό, προκειμένου να ενισχύσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του, με την στάση αυτή να έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στου ανθρώπους της ομάδας από τη Βραζιλία.

Μάλιστα, είχαν τότε δημιουργηθεί φήμες για μετακίνηση του Χάμες στην Τουρκία για λογαριασμό της Τράμπζονσπορ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τάσο Μπακασέτα που ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θέλει απ' ότι φαίνεται να αφήσει πίσω τα άσχημα περιστατικά με την Σάο Πάολο και ζήτησε συγγνώμη από μέλος της διοίκησης της ομάδας, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο.