Χαμός με Τερίμ: Πόσα κανάλια στην Τουρκία θα μεταδώσουν σήμερα το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Χαμός με Τερίμ: Πόσα κανάλια στην Τουρκία θα μεταδώσουν σήμερα το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Sportal newsroom 12:00 - 03.01.2024

Συνεχίζονται τα αφιερώματα και το ενδιαφέρον από τους Τούρκους για τον Φατίχ Τερίμ. Αυτή τη φορά η «Fanatik» ασχολήθηκε εκτενώς με την προαναγγελία του αγώνα του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα μεταδοθεί σε τρία κανάλια στην γειτονική χώρα.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο (21:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του «τριφυλλιού». Οπως είναι λογικό στην Τουρκία επικρατεί πανζουρλισμός για τον νέο τεχνικό του «τριφυλλιού». Δημοσίευμα της «Fanatik» ασχολείται εκτενώς με την εν λόγω αναμέτρηση, γράφοντας χαρακτηριστικά για την αποστολή των «πρασίνων», τις απώλειες παικτών που έχει να διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ αλλά και για τα τρία τουρκικά κανάλια που θα μεταδώσουν το παιχνίδι.

Από το δημοσίευμα δεν παραλείπεται και η σύνδεση του Παναθηναϊκού με μεταγραφικά σενάρια. Συγκεκριμένα, η «Fanatik» κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με το «τριφύλλι» μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οπως επίσης αναφέρεται ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του δεξιού εξτρέμ της Ανκαραγκιουτσού, Ολιμπίου Μορουτάν.

Ο 24χρονος (14 φορές διεθνής, 1 γκολ) αγωνίζεται στο δεξί «φτερό» της επίθεσης και το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από την Γαλατάσαραϊ στην Ανκαραγκιουτσού έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο διάστημα που αγωνιζόταν στην «Τσιμ Μπομ», με προπονητή τον Τερίμ, κατέγραψε 19 συμμετοχές, με απολογισμό τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ.