Χαμός στο Τρουά - Βαλενσιέν: Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις έριξαν πίσω στην εξέδρα (vid)

Χαμός στο Τρουά - Βαλενσιέν: Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις έριξαν πίσω στην εξέδρα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:33 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 18.05.2024

Η αναμέτρηση Τρουά - Βαλενσιέν διακόπηκε οριστικά όταν οι οπαδοί της πρώτης ομάδας πέταξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και οι παίκτες τις έριξαν πίσω στην εξέδρα.

Ο κακός χαμός έγινε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρουά με αντίπαλο τη Βαλενσιέν για την 36η αγωνιστική της Ligue 2.

Ενώ το ματς όδευε προς τη συμπλήρωση των 90 λεπτών οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Ωστόσο κάποιοι παίκτες της Τρουά έχασαν την ψυχραιμία τους, πήγαν προς το πέταλο των οργανωμένων και άρχισαν να πετούν πίσω τις φωτοβολίδες στους οπαδούς της ομάδας τους.

Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες της γαλλικής ομάδας ήθελαν να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους για τη διακοπή του αγώνα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Στη βαθμολογία, η Τρουά δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται στο -7 από τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά, η Βαλενσιέν έχει και μαθηματικά υποβιβαστεί στη τρίτη κατηγορία της Γαλλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: