Χάος στο Ρίβερ - Φλουμινένσε: Η Αστυνομία μπήκε στα αποδυτήρια για να απαγγείλει κατηγορίες σε παίκτη που έχει παίξει σε Ίντερ και Γιουβέντους!

Φελίπε Μέλο

i

©PtrScr youtube

Χάος στο Ρίβερ - Φλουμινένσε: Η Αστυνομία μπήκε στα αποδυτήρια για να απαγγείλει κατηγορίες σε παίκτη που έχει παίξει σε Ίντερ και Γιουβέντους!

Κώστας Τσιακλής 18:49 - 08.06.2023

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με τη Φλουμινένσε αφού η αστυνομία μπήκε στα αποδυτήρια και κατηγόρησε τον Φελίπε Μέλο για υποκίνηση βίας.

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με τη Φλουμινένσε καθώς η αστυνομία μπήκε στα αποδυτήρια για να απαγγείλει κατηγορίες σε πρώην παίκτη της Ίντερ και της Γιουβέντους. Πρόκειται για τον Φελίπε Μέλο, ο οποίος όπως αναφέρεται από διάφορα μέσα της Αργεντινής κατηγορείται για υποκίνηση βίας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα σε ένα δημοσίευμα της Αργεντινής αναφέρεται το εξής: «Μετά τον αγώνα, η αστυνομία πήγε στα αποδυτήρια της Φλουμινένσε για να εκδώσει ένταλμα πλημμελήματος στον Φελίπε Μέλο για υποκίνηση βίας. Προκάλεσε το πλήθος κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τον αγώνα προκάλεσε τους οπαδούς με ορισμένες χειρονομίες».

Για την ιστορία η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε με 2-0 της Φλουμινένσε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Copa Libertatores. Οι Αργεντινοί προηγήθηκαν στο 49΄ με το γκολ του Λούκας Μπελτράν ενώ στο 90+7’ «κλείδωσαν» τη νίκη τους με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εσεκιέλ Μπάρκο. Με την επιτυχία της αυτή η Ρίβερ ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -2 από την αντίπαλο της.

Ο Φελίπε Μέλο βρίσκεται στη Φλουμινένσε από τον Ιανουάριο του 2022 και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 63 συμμετοχές (25 τη φετινή σεζόν) και δύο γκολ. Ο Βραζιλιάνος πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του στην Ευρώπη και οι δύο κορυφαίες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν η Γιουβέντους και η Ίντερ.

Στους «μπιανκονέρι» μεταγράφηκε τον Ιούλιο του 2009 με 25 εκατομμύρια ευρώ από τη Φιορεντίνα και παρέμεινε εκεί μέχρι τον Αύγουστο του 2013 ωστόσο είχε περάσει αρκετούς δανεισμούς στη Γαλατασαράι. Συνολικά με τη Γιουβέντους είχε 78 εμφανίσεις, τέσσερα γκολ και μια ασίστ.

Στην Ίντερ εντάχθηκε την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το 2015, όταν και αποκτήθηκε από τη Γαλατασαράι με περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Στην ομάδα του Μιλάνου ήταν μέχρι το 2017 όμως πάλι είχε δοθεί δανεικός, αυτή η φορά στην Παλμέιρας. Με την Ίντερ είχε 38 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.