Ο Νίκος Χαρδαλιάς ετοιμάζει επίσκεψη στην μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης

Ο Νίκος Χαρδαλιάς

i

© Intime

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ετοιμάζει επίσκεψη στην μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης

Κώστας Τόπας 18:39 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 11.10.2023

Επίσκεψη στην Τρίπολη πραγματοποιεί ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων θα κάνει και στάση στην μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έγινε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, λαμβάνοντας ποσοστό 46,52%, αφήνοντας πίσω τον Γιώργο Ιωακειμίδη στη «μάχη» των εκλογών. Δύο 24ωρα μετά τη νίκη του, ο ίδιος πρόσθεσε νέες τοποθεσίες στο καλεντάρι του και μία από αυτές είναι και η Τρίπολη

Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να επισκεφθεί και την μπουτίκ των Αρκάδων, όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα. «Σήμερα στις 19:00 ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς @nhardalias θα επισκεφθεί το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας, Star Store. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τον καλωσορίζει στην πόλη μας», ανέφερε η ομάδα στην ενημέρωσή της.

Εξελέγη ο πατέρας του Άλκη Καμπανού με πάνω από 7 χιλ. ψήφους

Μία νέα τετραετία ξημερώνει στην αυτοδιοίκηση, με τους πολίτες να συρρέουν την Κυριακή (8/10) στις κάλπες για να ψηφήσουν. Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, λοιπόν, ο κόσμος επέλεξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα για περιφερειάρχη, με τον πολιτικό να εκλέγεται έχοντας ποσοστό 56,51.

Ανάμεσα στους υποψήφιους συμβούλους του ήταν και ο Αριστείδης Καμπανός, ο οποίος έλαβε μεγάλο ποσοστό και κατέλαβε θέση στο περιφερειακό συμβούλιο. Πιο αναλυτικά, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη έλαβε 7.131 ψήφους, στο 100 % της ενσωμάτωσης.