Οπαδός της ΑΕΚ ψήφισε... Μελισσανίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές! (pic)

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Οπαδός της ΑΕΚ ψήφισε... Μελισσανίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές! (pic)

Sportal newsroom 18:05 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 09.10.2023

Στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές έγινε ένα επικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη...

Μέρα αυτοδιοικητικών εκλογών η χθεσινή, με ένα επικό σκηνικό να συμβαίνει...

Ένας οπαδός της ΑΕΚ αντί να ψηφίσει κάποια παράταξη, αποφάσισε να ρίξει στην κάλπη Μελισσανίδη «δαγκωτό». Έτσι, έβαλε στον φάκελο μία αφίσα του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, που από κάτω έλεγε: «ο λόγος σου, συμβόλαιο ζωής».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από το εκλογικό τμήμα:

Αποθέωσε Γκατσίνοβιτς ο Στοΐκοβιτς: «Οι εμφανίσεις του με την ΑΕΚ με έπεισαν και τον κάλεσα στην εθνική, είναι σε εξαιρετική φόρμα»

Η εθνικής Σερβίας θα αντιμετωπίσει Ουγγαρία και Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚΜιγιάτ Γκατσίνοβιτς να είναι στις κλήσεις του Στόικοβιτς.

Ανάμεσα στις κλήσεις βρίσκονται επίσης και οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Οσον αφορά τον Γκατσίνοβιτς, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην εθνική του αφού στις προηγούμενες κλήσεις είχε μείνει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ οι υπόλοιποι έχουν σταθερές κλήσεις στη Σερβία.

Για τον Γκατσίνοβιτς, κλήθηκε να μιλήσει Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ο οποίος αποθέωσε τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης για την πορεία του έως τώρα με την ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει εμπιστοσύνη στις ποδοσφαιρικές του ιδιότητες.

«Ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς με έπεισε. Έπαιξε την περασμένη σεζόν σε πραγματικά υψηλό επίπεδο, αλλά δύο τρεις φορές από την έναρξη των προκριματικών είχε τραυματισμούς. Μύες, κοιλιακό τοίχωμα... Είχε και πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Πριν δέκα μέρες ήμουν στην Αθήνα και παρακολούθησα έναν αγώνα. Φυσικά δεν ήταν εκείνο το ματς ο λόγος, αλλά ήθελα να κάνουμε κάποιες κουβέντες.

Χαίρομαι που ο Γκάτσινοβιτς είναι σε εξαιρετική φόρμα και η υγεία του είναι καλή. Αξίζει πλήρως να βρίσκεται στη λίστα. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν, το στυλ και τις ιδιότητές του. Τον ήθελα από πριν, αλλά δεν γινόταν λόγω τραυματισμών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς.