Ο Κέιν ήταν κανονικά παρών στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Τότεναμ (vid)

Χάρι Κέιν

i

©PrtScr twitter

Ο Κέιν ήταν κανονικά παρών στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Τότεναμ (vid)

Κώστας Τσιακλής 21:12 - 08.06.2023

Ο Χάρι Κέιν ήταν κανονικά στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης της Τότεναμ, παρά τη μεγάλη φημολογία που υπάρχει για το μέλλον του στην ομάδα.

Η Τότεναμ παρουσίασε την εντός έδρας φανέλα της για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και ο Χάρι Κέιν ήταν κανονικά παρών. Για τον Άγγλο επιθετικό φαίνεται να ενδιαφέρονται έντονα τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μέλλον του Χάρι Κέιν στο Βόρειο Λονδίνο παραμένει αμφίβολο, με τον Άγγλο επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν για ενίσχυση στην αιχμή του δώρατος ενώ οι «μερένγκες» είναι αναγκασμένη πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά που αποχώρησε για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κάνει κρούση στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου. Οι Μαδριλένοι φέρεται να πρόσφεραν 80 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ, η οποία όμως κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή με τουλάχιστον 120 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά την όλη αυτή φημολογία ο Κέιν ήταν κανονικά παρών στην παρουσίαση της νέας εντός έδρας φανέλας της Τότεναμ. Μαζί του στην παρουσίαση ήταν επίσης οι Χιουνγκ Μιν Σον, Όλιβερ Σκιπ και Ριτσάρλισον από την ανδρική ομάδα αλλά και το αστέρι της γυναικείας ομάδας, Άσλεϊχ Νέβιλ.

Πάντως αν ο Χάρι Κέιν τελικά παραμείνει τότε πιθανότατα uα αποτελέσει και τον αρχηγό της ομάδας αφού ο Ούγκο Γιορίς εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο. «Έχουμε φτάσει σε μια σημαντική στιγμή, είτε για τον σύλλογο είτε για εμένα. Είναι το τέλος μιας εποχής. Έχω μια επιθυμία για κάτι άλλο. Θα μελετήσω προσεκτικά τι είναι δυνατό.

Ωστόσο, δεν ξέχασα ότι έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου στην Τότεναμ και στο ποδόσφαιρο είναι πάντα δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί. Το πιο σημαντικό είναι να βρω ένα έργο όπου θα ευδοκιμήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τερματοφύλακας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και η Παρί Σεν Ζερμέν είχε παρουσιάσει τη νέα της εμφάνιση με τον Λιονέλ Μέσι ωστόσο ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε εν τέλει για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.