Διαμάχη με τον Κέιν: Εγκατέλειψε την εθνική Αγγλίας για να προπονηθεί με την Μπάγερν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by M. Donato/FC Bayern via Getty Images/Ideal Images

Διαμάχη με τον Κέιν: Εγκατέλειψε την εθνική Αγγλίας για να προπονηθεί με την Μπάγερν

Κώστας Τόπας 13:18 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 26.03.2024

Στην Αγγλία έχουν μείνει έκπληκτοι με το γεγονός ότι ο Χάρι Κέιν εγκατέλειψε την εθνική του ομάδα, λόγω τραυματισμού αλλά επέτρεψε στην Γερμανία για να προπονηθεί με τη Μπάγερν.

Ορισμένα αγγλικά μέσα ενημέρωσης δεν πιστεύουν τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο Μετά την αποχώρησή του από τις προπονήσεις με την Αγγλίας λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ο Χάρι Κέιν εθεάθη να προπονείται με την Μπάγερν Μονάχου. Ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» δεν μπόρεσε να βρεθεί στην ήττα της ομάδας του από τη Βραζιλία (0-1) στο «Γουέμπλεϊ» το περασμένο Σάββατο (23/03).

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιβεβαίωσε ότι ο Κέιν δεν θα είναι επίσης διαθέσιμος για τον αγώνα με το Βέλγιο λόγω τραυματισμού. Η Μπάγερν, ωστόσο, μοιράστηκε στα κοινωνικά της δίκτυα φωτογραφίες που δείχνουν τον Άγγλο φορ να προπονείται, αν και οι εικόνες κάνουν ξεκάθαρο ότι προπονείται μόνος του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Αν και θα μπορούσε να είναι μια απλή προπόνηση αποκατάστασης χαμηλής έντασης, η Αγγλία έχει εκπλαγεί πολύ από το γεγονός. «Το πιστεύετε;» λέει η Sun στον τίτλο της, προτού περιγράψει τις εικόνες που κοινοποίησε η Μπάγερν για τον ποδοσφαιριστή ως «έκπληξη».

Ο στόχος για τον Χάρι Κέιν τώρα είναι να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό για την καθοριστική φάση της σεζόν. Το προσεχές Σάββατο (30/03), η Μπάγερν έχει έναν κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου μια ακόμη απώλεια βαθμών θα μπορούσε να σημαίνει ένα οριστικό «αντίο» στη Bundesliga, μας και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, Λεβερκούζεν θα είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Αποκαλύφθηκε: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Top-5 της Ευρώπης!
LIGUE 1

14:21 - 25.03.2024

Αποκαλύφθηκε: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Top-5 της Ευρώπης!

Η γαλλική «Equipe» αποκάλυψε τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες από το Top-5 της Ευρώπης, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να φιγουράρει στην κορυφή και τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν να συμπληρώνουν την τριάδα.

Επιπλέον, δέκα ημέρες αργότερα, η ομάδα με επικεφαλής τον Τόμας Τούχελ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο Champions League, μια διοργάνωση στην οποία η γερμανική ομάδα έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της μετά από μια απογοητευτική σεζόν.