Χάρι Κέιν: Παίζει καλή… μπάλα και επιχειρηματικά

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Χάρι Κέιν: Παίζει καλή… μπάλα και επιχειρηματικά

Sportal newsroom 16:31 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 09.02.2023

Εταιρία που ασχολείται με την αξιοποίηση ακινήτων έχει δημιουργήσει ο Χάρι Κέιν και, σύμφωνα με τους αριθμούς φαίνεται πως, πέρα από το ποδόσφαιρο, είναι ικανός και ως επιχειρηματίας.

Από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζουν τα χρήματά τους και τα επενδύουν με σωστό τρόπο είναι ο Χάρι Κέιν. Ο παίκτης που πλέον έχει βάλει τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία της Τότεναμ (267), αποδεικνύει πως ξέρει να παίζει καλή… μπάλα και επιχειρηματικά, έχοντας δημιουργήσει δική του εταιρία αξιοποίησης ακινήτων.

Όπως αναφέρει η αγγλική «Sun», η επιχείρηση με την επωνυμία «Edward James Investments» ανήκει στον 29χρονο διεθνή Άγγλο, ο οποίος σε αυτό το εγχείρημα έχει δίπλα του τους γονείς του, αλλά και τον αδερφό του, Τσάρλι, ο οποίος είναι και ατζέντης του. H αξία της εταιρείας αγγίζει σύμφωνα με εκτιμήσεις τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Το οξύμωρο στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως παρότι ο Κέιν αρκετά ακίνητα, ο ίδιος, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά του ζουν σε έπαυλη την οποία νοικιάζει για ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατομμύρια ευρώ. Όχι πως έχει πρόβλημα να ανταπεξέλθει, μιας και στην Τότεναμ είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, εισπράττοντας κάθε εβδομάδα περίπου 225.000 ευρώ, ενώ έχει σημαντικά έσοδα και από χορηγικές συμφωνίες.