Απελπισμένος ο Χέντερσον στην Σαουδική Αραβία μετά από έξι μήνες, θέλει να επιστρέψει στην Premier League

Τζόρνταν Χέντερσον

Απελπισμένος ο Χέντερσον στην Σαουδική Αραβία μετά από έξι μήνες, θέλει να επιστρέψει στην Premier League

Κώστας Τόπας 08:49 - 07.01.2024

Ο Τζόρνταν Χέντερσον επιθυμεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στην Premier League, μόλις λίγους μήνες αφότου εξασφάλισε τη μεταγραφή του στην Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τη «Mail Online», ο Άγγλος μέσος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί από τότε που ολοκλήρωσε μια μετακόμιση 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λίβερπουλ στη Σαουδική Pro League το περασμένο καλοκαίρι και σκέφτεται το μέλλον του. Η Αλ Ετιφάκ βρίσκεται σε άσχημη φόρμα, με τον προπονητή Στίβεν Τζέραρντ να βρίσκεται υπό πίεση μετά από ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη που εκτείνεται μέχρι τον Νοέμβριο.

Ο Τζέραρντ και ο βοηθός του, Φόστερ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πείσουν τον Χέντερσον να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία το περασμένο καλοκαίρι και οι πιθανές αποχωρήσεις τους θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον του 33χρονου.

Η «Mail» πρόσθεσε ότι εκτός από την προσαρμογή σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, ο Χέντερσον έχει επίσης παλέψει με τη ζέστη και την υγρασία των συνθηκών παιχνιδιού στη Σαουδική Αραβία, ενώ η μέση παρουσία των 7.800 οπαδών σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 35.000 ατόμων λέγεται επίσης ότι έχει αποδειχθεί λιγότερο από εμπνευσμένο για τον Άγγλο μέσο.

Η κακομεταχείριση που δέχθηκε για τη μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία φέρεται επίσης να έχει τον αντίκτυπό της, με τον μέσο να δέχεται κριτική αφού φαινομενικά πρόδωσε την LGBTQ+ κοινότητα. Ο Χέντερσον λέγεται ότι έχει ήδη πει στους συμπαίκτες του ότι εξετάζει τις επιλογές του πριν κάνει σύντομες διακοπές κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών της Σαουδικής Pro League.

Η δυσαρέσκειά του είναι τέτοια που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σκεφτόταν να κάνει μια σημαντική μείωση μισθών και να διαγράψει εκατομμύρια φόρους, εάν λάβει μια δελεαστική προσφορά στην Premier League.