Συνεχίζει το σερί χωρίς νίκες η Μπαρτσελόνα, 0-0 τη Χετάφε

Μπατσελόνα

i

Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Συνεχίζει το σερί χωρίς νίκες η Μπαρτσελόνα, 0-0 τη Χετάφε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:10 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 16.04.2023

Για τρίτο σερί παιχνίδι η Μπαρτσελόνα μένει χωρίς νίκη, αφού οι «μπλαουγκράνα» υπέπεσαν σε νέα γκέλα κόντρα στη Χετάφε (0-0).

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Μπαρτσελόνα έφυγε χωρίς να πανηγυρίσει, αφού η ομάδα του Τσάβι έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, μετά το 0-0 κόντρα στη Χετάφε. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν την τελευταία τους επικράτηση κόντρα στην Έλτσε και έκτοτε με δύο ισοπαλίες (Χετάφε, Χιρόνα) και μία ήττα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τρέχουν ένα αρνητικό σερί.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι, όμως οι «μπλαουγκράνα» στάθηκαν οι πιο άτυχοι του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα σε ένα δίλεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν 2 (!) δοκάρια, με τους Ραφίνια και Μπάλντε να αδυνατούν να κάνουν το 0-1 για την ομάδα τους. Από εκεί και έπειτα οι ευκαιρίες μειώθηκαν στο δεύτερο μέρος και εν τέλει καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει.

Νωρίτερα, η Χιρόνα επικράτησε της Έλτσε με σκορ 2-0 και πλησίασε ακόμα περισσότερο την έβδομη θέση, η οποία - αν η Οσασούνα δεν κατακτήσει το Copa del Rey - θα την οδηγήσει στο Europa Conference League. Ένα γκολ του Καστεγιάνος στο 45' και ένα του Ρομέου ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το σκορ της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε με 21 παίκτες μετά την αποβολή του Πόντσε.