Η Χετάφε ζητά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χαρτιά: Ο απίστευτος λόγος της ένστασής της
i

©SS youtube

Η Χετάφε ζητά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χαρτιά: Ο απίστευτος λόγος της ένστασής της

Κώστας Τσιακλής 18:22 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 17.05.2023

Η Χετάφε επιθυμεί με έναν απίστευτο λόγο να πάρει το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χαρτιά. Συγκεκριμένα οι «μπλε» θεωρούν πως μια αλλαγή της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι ήταν αντικανονική.

Η Χετάφε θέλει να πάρει το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χαρτιά και ο λόγος για τον οποίο κάνει ένσταση είναι πραγματικά απίστευτος αφού θεωρεί πως η αλλαγή του Άλβαρο Οντριοθόλα είναι αντικανονική.

Η συγκεκριμένη φάση πραγματοποιήθηκε στο 84’ της αναμέτρησης. Ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να αλλάξει τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα, Μάρκο Ασένσιο, με τον Άλβαρο Οντριοθόλα ωστόσο τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Η Χετάφε υποστηρίζει πως η αλλαγή είναι παράνομη αφού ο Οντριοθόλα είχε ήδη περάσει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι θεωρεί πως η αλλαγή είχε ήδη γίνει (δηλαδή με τον Ασένσιο να αποχωρεί).

Η Ομοσπονδία έχει διαβιβάσει την καταγγελία στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι «μερένγκες» θα έχουν τρεις ημέρες για να παρουσιάσουν τους ισχυρισμούς του. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα μελετήσει την υπόθεση. Πάντως ο κανονισμός αναφέρει πως «μια αλλαγή θα τελειώσει όταν ο αναπληρωματικός μπει στον αγωνιστικό χώρο», έτσι ο ισχυρισμός της Χετάφε υποστηρίζεται από το νομικό πλαίσιο.

Το περίεργο τελετουργικό της Ρεάλ που έκανε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να την κατηγορούν για ντόπινγκ (vids)
LA LIGA

10:55 - 17.05.2023

Το περίεργο τελετουργικό της Ρεάλ που έκανε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να την κατηγορούν για ντόπινγκ (vids)

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ χρησιμοποιούν ένα φάρμακο πριν την έναρξη των αγώνων τους, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα να τους κατηγορούν για ντόπινγκ.

Αναλυτικά οι κανονισμοί για τις αλλαγές:

-Σε όλους τους αγώνες, τα ονόματα των αναπληρωματικών πρέπει να δίνονται στον διαιτητή πριν από την έναρξη του αγώνα. Οποιοσδήποτε αναπληρωματικός του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στον διαιτητή εκείνη τη στιγμή δεν θα επιτρέπεται να συμμετάσχει στον αγώνα.

Για να αντικατασταθεί ένας παίκτης με έναν αναπληρωματικό, πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Ο διαιτητής πρέπει να ενημερωθεί πριν κάνει την προτεινόμενη αλλαγή.

-Ο αναπληρωματικός δεν μπορεί να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο έως ότου ο παίκτης που πρόκειται να αντικαταστήσει εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο και αφού λάβει το σήμα του διαιτητή.

-Ο αναπληρωματικός θα μπει στον αγωνιστικό χώρο μόνο μέσω της μισής γραμμής και κατά τη διάρκεια διακοπής του αγώνα.

-Μια αλλαγή θα τελειώσει όταν ο αναπληρωματικός μπει στον αγωνιστικό χώρο.

-Από εκείνη τη στιγμή, ο αναπληρωματικός γίνεται παίκτης και ο παίκτης που αντικαθιστά γίνεται παίκτης που αντικαθιστά.

-Ένας παίκτης που έχει αντικατασταθεί δεν θα λάβει μέρος ξανά στον αγώνα, εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές.

-Όλοι οι αναπληρωματικοί υπόκεινται στην εξουσία και τη δικαιοδοσία του διαιτητή, είτε κληθούν είτε όχι να συμμετάσχουν στον αγώνα.