Χόιλουντ: «Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου!»

Χόιλουντ

i

© PrtScr

Χόιλουντ: «Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:40 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 27.12.2023

Ο Ράσμους Χόιλουντ «λύτρωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά τη λήξη του ματς δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του.

Σε ένα ματς-θρίλερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μυθική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα (3-2), η οποία «αυτοκτόνησε» και έχασε τη δυνατότητα να απολαύσει την κορυφή της Premier League παρέα με τη Λίβερπουλ.

Με «λυτρωτή» τον Χόιλουντ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο αγγλικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Τεν Χαχ έσπασε το αρνητικό σερί που έχει χτιστεί. 

Μπορεί ο νεαρός επιθετικός να χρειάστηκε να περιμένει 19 αγωνιστικές για να βρει δίχτυα. όμως η... αναμονή άξιζε. Μετά τη λήξη του ματς, ο Δανός φορ δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο, είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου!»

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, Μέχρι το 30' οι φιλοξενούμενοι είχε πετύχει δύο γκολ και φάνηκε να «καθαρίζουν» το τρίποντο. Το 1-0 έφερε ο ΜακΓκίν στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν με εκτέλεση φάουλ η μπάλα διαπέρασε το τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα. Ακολούθησε ο Ντεντόκερ, πέντε λεπτά αργότερα, κάνοντας ένα εξαιρετικό σουτ για το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ μείωσε με το «καλημέρα» του β' μέρους, χάρη στον Γκαρνάτσο, Όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά ο ίδιος χρίστηκε σκόρερ, αφού στο 59' έκανε εν τέλει το 2-1. Aκολούθησε ξανά δικό του τέρμα για να έρθει η ισοφάριση, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Χόλιουντ στο 82',