«Die Hard» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτόχειρας η Άστον Βίλα

O Γκαρνάτσο

i

Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

«Die Hard» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτόχειρας η Άστον Βίλα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:00 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:12 - 27.12.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μυθική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα (3-2), η οποία αυτοκτόνησε και έχασε τη δυνατότητα να απολαύσει την κορυφή της Premier League παρέα με τη Λίβερπουλ.

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε η Άστον Βίλα, η οποία ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2. Οι «Βίλατζερς» είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως αυτοκτόνησαν και πέταξαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της Premier League παρέα με τη Λίβερπουλ.

Μέχρι το 30' η φιλοξενούμενη είχε πετύχει δύο γκολ και φάνηκε να «καθαρίζει» το τρίποντο. Το 1-0 έφερε ο ΜακΓκίν στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν με εκτέλεση φάουλ η μπάλα διαπέρασε το τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα. Ακολούθησε ο Ντεντόκερ, πέντε λεπτά αργότερα, κάνοντας ένα εξαιρετικό σουτ για το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ μείωσε με το «καλημέρα» του β' μέρους, χάρη στον Γκαρνάτσο, Όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά ο ίδιος χρίστηκε σκόρερ, αφού στο 59' έκανε εν τέλει το 2-1. Aκολούθησε ξανά δικό του τέρμα για να έρθει η ισοφάριση, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Χόλιουντ στο 82',

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ BOXING DAY:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: