Τρομερή άνοδος του Χόιλουντ: Σκόραρε για έκτη σερί αγωνιστική κι έσπασε ρεκόρ

Ράσμους Χόιλουντ

i

PrtScr

Τρομερή άνοδος του Χόιλουντ: Σκόραρε για έκτη σερί αγωνιστική κι έσπασε ρεκόρ

Κώστας Τόπας 14:04 - 19.02.2024

Ο Ράσμους Χόιλουντ βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τα δύο γκολ απέναντι στη Λούτον, ο Δανός επιθετικός έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League.

Ο Ράσμους Χόιλουντ οδηγεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη δόξα. Οι «κόκκινοι διάβολοι», που δεν έχουν γνωρίσει ήττα το 2024, ταλαιπωρήθηκαν πολύ για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από την «Κένιλγουορθ Ρόαντ» απέναντι στη Λούτον με 2-1 και έτσι να κατακτήσουν την πέμπτη σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις. 

Το κατάφεραν χάρη στα δύο γκολ του Χόιλουντ ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης (21 ετών και 14 ημερών) που σκόραρε σε έξι συνεχόμενους αγώνες της Premier League, ξεπερνώντας τον Τζο Γουίλοκ (21 ετών και 272 ημερών). Αυτά τα νούμερα έχουν φτάσει μετά την αποτυχία να σκοράρει στα πρώτα 14 παιχνίδια τους στην υψηλότερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Κόντρα στη Λούτον, δεν πήρε ούτε λεπτό στον Χόιλουντ για να εκμεταλλευτεί το δώρο του Μπελ, να αποφύγει την έξοδο του Καμίνσκι και να κάνει το 1-0 σε κενή εστία. Το δεύτερο, ήρθε στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης, όταν με το σώμα του εξοστράκισε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, έπειτα από σουτ συμπαίκτη του

«Επιτρέψτε μου να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή γιατί μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη και συνέχισαν να με πιστεύουν. Ήξερα επίσης ότι μπορούσα να σκοράρω γκολ, αλλά φυσικά ήταν ενοχλητικό που δεν σκόραρα στην Premier League. Τώρα, θέλω να συνεχίσω», ήταν τα λόγια του νεαρού Δανού επιθετικού μετά το τέλος του αγώνα με τη Λούτον.

Η άνοδος συνεχίζεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται ήδη τρεις βαθμούς πίσω από την Τότεναμ, ενώ οι παίκτες του Ρομπ Έντουαρντς θα πέσουν σε θέσεις υποβιβασμού, εάν αυτή τη Δευτέρα (22:00) η Έβερτον κερδίσει τη μονομαχία της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας΄.