Αγχώθηκε αλλά νίκησε τη Λούτον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με... καυτό Χόιλουντ
i

©Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Αγχώθηκε αλλά νίκησε τη Λούτον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με... καυτό Χόιλουντ

Δημήτρης Χούπης 20:27 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 19.02.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγχώθηκε αλλά τελικά νίκησε τη Λούτον με 2-1, έχοντας τον Ράσμους Χόιλουντ μεγάλο πρωταγωνιστή με δύο γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγχώθηκε, αλλά επικράτησε στο τέλος με 2-1 της Λούτον και παραμένει κοντά στην τετράδα. 

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν ροντέο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόραραν με το... καλημέρα αφού στο πρώτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Χόιλουντ. Ο Δανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Λούτον και έκανε το 1-0. Ο ίδιος έξι λεπτά μετά σούταρε, η μπάλα κάπου κόντραρε και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 

Στο 14' όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τον Μορίς, ο οποίος με εξ επαφής κεφαλιά έκανε το 1-2. Η Λούτον μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχε άλλες δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ ήταν κυρίαρχη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς. Ο Γκαρνάτσο στο 57' είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, αλλά και στις δύο ο Καμίνσκι είπε «όχι». Ωστόσο σε δύο περιπτώσεις ο Χόιλουντ και σε άλλη μία ο Μπρούνο θα μπορούσαν να είχαν βάλει το τρίτο γκολ, αλλά σε όλες άργησαν και κόπηκαν είτε από τον Καμίνσκι είτε από την άμυνα. Στο 90+4' η Λούτον έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Μπάρκλεϊ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ