Κυρίαρχη Μπράιτον πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με «πεντάρα»
i

©Photo by David Rogers/Getty Images

Κυρίαρχη Μπράιτον πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με «πεντάρα»

Δημήτρης Χούπης 18:01 - 18.02.2024

Η Μπράιτον ήταν κυρίαρχη σε όλο το ματς και επικράτησε με άνεση με 5-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παραμένοντας έτσι σε τροχιά Ευρώπης.

Η Μπράιτον πέρασε «αέρας» από το Bramall Lane νικώντας με 5-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League. Με αυτή τη νίκη οι «γλάροι» παραμένουν σε τροχιά Ευρώπης, αφού βρίσκονται στην έβδομη θέση, σε αντίθεση με τις «λεπίδες» που είναι στην τελευταία θέση. 

Το πρώτο μέρος η ομάδα του Ντε Τσέρμπι ήταν κυρίαρχη απειλώντας με το... καλημέρα με τον Αντίγκρα, ενώ στο 12ο λεπτό η Σέφιλντ έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Χόλγκεϊτ. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μπράιτον, η οποία μπήκε μπροστά στο σκορ οχτώ λεπτά με τον Μπουονανότε. Ο Αργεντινός πήρε μια κεφαλιά εξ επαφής, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. 

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, οι «λεπίδες» έχασαν μια καλή στιγμή με τον Χάμερ στο 23' και ένα λεπτό μετά οι «γλάροι» έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Γουέλμπεκ βρέθηκε στο σωστό σημείο και σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή για το 2-0. 

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε, με την Μπράιτον να έχει το πάνω χέρι χάνοντας ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τον Μιτόμα και τον Φέργκιουσον. Μέχρι που το βρήκε στο 75ο λεπτό, με τον Ρόμπινσον να σκοράρει καταλάθος στο τέρμα της ομάδας του και τρία λεπτά μετά ο Αντιγκρά με ωραία πλασέ στην κίνηση έκανε το 4-0. Ο ίδιος στο 85ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ