Χωρίς Αραούχο και Πόνσε και στο Αγρίνιο η ΑΕΚ, κρίσιμη η αυριανή προπόνηση για Πινέδα

Χωρίς Αραούχο και Πόνσε και στο Αγρίνιο η ΑΕΚ, κρίσιμη η αυριανή προπόνηση για Πινέδα

Κώστας Τσίλης 18:53 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 27.02.2024

Η ΑΕΚ επικεντρώνεται πλέον στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, για το οποίο ήδη είναι "κλειδωμένες" σημαντικές απουσίες

Είναι δεδομένο πως για την ΑΕΚ ήδη από σήμερα, ο... διακόπτης έχει γυρίσει από την Ευρώπη, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε δεν υπάρχει και το χρονικό περιθώριο για κάτι διαφορετικό. Η ΑΕΚ προπονήθηκε το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Άγιαξ στην Ολλανδία, επιστρέφει στην Αθήνα και την Κυριακή αναχωρεί για το Αγρίνιο για το ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Επομένως πρακτικά η προετοιμασία, έχει ήδη ξεκινήσει. Με τον Ματίας Αλμέιδα να "τσεκάρει" από τώρα το απουσιολογίο. 

Αυτό που ήδη ξέρει ο Αργεντινός τεχνικός, είναι πως δεν μπορεί να ποντάρει σε πολλές... επιστροφές για το ματς της Δευτέρας.  Είναι δεδομένο πως τόσο ο Σέρχιο Αραούχο, όσο και ο Έκι Πόνσε, που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε και γι αυτό απέναντι στον Παναιτωλικό. Μάλιστα ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους δυο Αργεντινούς, ούτε και για το τελευταίο παιχνίδι του 2023 με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Τα ίδια ισχύουν και για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ίσως με μια πολύ μικρή χαραμάδα για το ματς στις Σέρρες. 

Όσον αφορά τον Ορμπελίν Πινέδα, ξεκάθαρη εικόνα δεν μπορεί να υπάρχει ακόμα. Είναι άλλωστε τέτοιο το είδος του τραυματισμού του. Η αυριανή προπόνηση στα Σπάτα είναι σημαντική, καθότι θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μεξικανός χαφ και αν πονά και πόσο. Ενώ υπάρχει και μια ακόμα προπόνηση την Κυριακή, πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Αγρίνιο. Ωστόσο το τοπίο για τον Πινέδα, θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα αύριο.