Χωρίς Εμπακατά με Ντινάμο- Στην Τουρκία ήδη για να υπογράψει στη Γκαζιαντέπ
i

©Intime

Χωρίς Εμπακατά με Ντινάμο- Στην Τουρκία ήδη για να υπογράψει στη Γκαζιαντέπ

Αλέξης Σαββόπουλος 20:51 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 08.08.2023

Ο Κονγκολέζος βρίσκεται ήδη στην γειτονική χώρα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Γκαζιαντέπ. Εκτός λίστας των αγώνων με την Ντινάμο, στη θέση του ο Μοντόγια.

Το Sportal σας είχε προϊδεάσει πριν από λίγη ώρα με ρεπορτάζ του για την σκέψη των ανθρώπων του Άρη να μην είναι στη λίστα των αγώνων με την Ντινάμο ο Σαλέμ Εμπακατά, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ο 24χρονος Κονγκολέζος αναχώρησε ήδη σήμερα για την Τουρκία για να διεκπεραιώσει την μετεγγραφή του στην Gaziantep από την οποία έχει εδώ και μέρες δεχθεί μια πολύ καλή προσφορά με απολαβές τριπλάσιες από αυτές που έχει στον Άρη και επιθυμούσε σφόδρα να μετακομίσει άμεσα στην τούρκικη ομάδα.

Ο Άρης προσπάθησε να τον πείσει να περιμένει τα δυο ματς με την Ντινάμο Κιέβου και να φύγει μετά το πέρας των δυο αγώνων προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη μάχη που θα δώσει, αλλά ο παίκτης επέμενε να φύγει εδώ και τώρα. Από τη στιγμή που το μυαλό του ήταν να φύγει και όχι στα παιχνίδια με τους Ουκρανούς, οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν ότι δεν είχε νόημα η περαιτέρω παραμονή του.

«Υψηλής επικινδυνότητας» το Άρης - Ντιναμό Κιέβου, με οπαδούς των Ουκρανών το ματς
CONFERENCE LEAGUE

18:10 - 08.08.2023

«Υψηλής επικινδυνότητας» το Άρης - Ντιναμό Κιέβου, με οπαδούς των Ουκρανών το ματς

Το ματς Άρης - Ντιναμό Κιέβου χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας από τη UEFA, εντούτοις οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας θα βρίσκονται κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με δεδομένη την σφοδρή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να ακολουθήσει την πρόταση που του έγινε, η μετεγγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά από ώρα σε ώρα αφού ο παίκτης πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης αποχωρεί με μεταγραφή από την οποία η ΠΑΕ θα καρπωθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό.