«Υψηλής επικινδυνότητας» το Άρης - Ντιναμό Κιέβου, με οπαδούς των Ουκρανών το ματς
i

© Intime

«Υψηλής επικινδυνότητας» το Άρης - Ντιναμό Κιέβου, με οπαδούς των Ουκρανών το ματς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:10 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 10.08.2023

Το ματς Άρης - Ντιναμό Κιέβου χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας από τη UEFA, εντούτοις οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας θα βρίσκονται κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ένα ακόμα ματς ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη αποτελεί... φόβος για την UEFA, η οποία χαρακτήρισε «υψηλής επικινδυνότητας» την αναμέτρηση του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League.

Μάλιστα, η διεθνής συνομοσπονδία - μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην «OPAP Arena» - ζήτησε αυξημένα μέτρα στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια. Παράλληλα, η ίδια θα στείλει δύο παρατηρητές, με τον παρατηρητή αγώνα να προέρχεται από τη Φινλανδία και τον παρατηρητή ασφαλείας από τα Σκόπια.

Με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου το ματς

Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρξει κανονική παρουσία των Ουκρανών στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστος παραμένει το πόσοι από αυτούς θα βρεθούν στις κερκίδες, με τον αριθμό των εισιτηρίων να γίνεται γνωστός, πιθανότατα, το βράδυ. 

Θυμίζουμε πως «υψηλής επικινδυνότητας» είχαν χαρακτηριστεί τόσο το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ, όσο και το ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ωστόσο, στη δεύτερη περίπτωση, οι οπαδοί της κροατικής ομάδας ταξίδεψαν ανενόχλητοι στην Ελλάδα και προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στην «OPAP Arena». Απόηχος τους η δολοφονία του νεαρού, Μιχάλη Κατσουρή, ο τραυματισμός τεσσάρων ατόμων (ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση) και η αναβολή της αναμέτρησης.