Παίκτης του Βόλου κι επίσημα ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία

Χουάν Μανουέλ Γκαρσία

i

© Volos Fc

Παίκτης του Βόλου κι επίσημα ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:54 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 09.09.2023

Με ανακοίνωσή του, ο Βόλος γνωστοποίησε την απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Γκαρσία.

Παίκτης του Βόλου με κάθε επισημότητα είναι ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία!

Ο 31χρονος επιθετικός από την Αργεντινή έφτασε στην πόλη της Μαγνησίας με σκοπό να δώσει την κατάλληλη λύση στο γκολ κι υπέγραψε στους «κυανέρυθρους», έχοντας μείνει ελεύθερος από την Ουρακάν. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου έχει αγωνιστεί σε Νιούελς, Ουνιόν, Αρσενάλ, Φέρο, Σαν Μάρτιν και Μπράουν ντε Αντρόγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Χουάν Μανουέλ Γκαρσία. Ο Γκαρσία αγωνιζόταν στην Ουρακάν όπου στο φετινό πρωτάθλημα είχε 20 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νιούελς, Ουνιόν, Αρσενάλ, Φέρο, Σαν Μάρτιν και Μπράουν ντε Αντρόγκ. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Χουάν Μανουέλ Γκαρσία».

Ο Βόλος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μπερτόγλιο

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Βόλο να έχουν ξεκινήσει, με την Stoiximan Super League να βρίσκεται ήδη στην τρίτη αγωνιστική, ωστόσο οι μεταγραφικές εξελίξεις δεν έχουν σταματήσει να «τρέχουν». Μετά την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού Χουάν Μανουέλ Γκαρσία από την Ουρακάν, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την επόμενη μεταγραφική της προσθήκη.

Ο λόγος γίνεται για τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τους Αρκάδες κι ενώ την περσινή σεζόν αποτελούσε βασικό μέλος, σημειώνοντας μάλιστα 22 συμμετοχές, φέτος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς.

Σοβαρές καταγγελίες για Μπέο και Βόλο: «Με έδιωξε από την ομάδα επειδή χτύπησα το χέρι μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:51 - 06.09.2023

Σοβαρές καταγγελίες για Μπέο και Βόλο: «Με έδιωξε από την ομάδα επειδή χτύπησα το χέρι μου»

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, Γιακούμπ Κούζντρα, με αφορμή τη λύση του συμβολαίου στον Ντόμινικ Κρούζλιακ από τον Αχιλλέα Μπέο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπερτόγλιο έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα της Λαμίας αλλά και του Άρη, ενώ αν ολοκληρωθεί αισίως το deal θα αποτελέσει τη 17η μεταγραφή του Βόλου σε αυτό το καλοκαίρι.