Ο Βόλος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μπερτόγλιο

Φακούντο Μπερτόγλιο

i

© Intime

Ο Βόλος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μπερτόγλιο

Ο Βόλος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Βόλο να έχουν ξεκινήσει, με την Stoiximan Super League να βρίσκεται ήδη στην τρίτη αγωνιστική, ωστόσο οι μεταγραφικές εξελίξεις δεν έχουν σταματήσει να «τρέχουν». Μετά την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Αλέξη Καλογερόπουλου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την επόμενη μεταγραφική της προσθήκη.

Ο λόγος γίνεται για τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τους Αρκάδες κι ενώ την περσινή σεζόν αποτελούσε βασικό μέλος, σημειώνοντας μάλιστα 22 συμμετοχές, φέτος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπερτόγλιο έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα της Λαμίας αλλά και του Άρη, ενώ αν ολοκληρωθεί αισίως το deal θα αποτελέσει τη 16η μεταγραφή του Βόλου σε αυτό το καλοκαίρι.

Κερδισμένος ο Βόλος από τη μεταγραφή του Δουβίκα - Τα χρήματα που θα εισπράξει

Ο Βόλος έδωσε την ευκαιρία στον Τάσο Δουβίκα να αναδειχθεί και ο Έλληνας επιθετικός του το «επέστρεψε». Την προηγούμενη Κυριακή (27/08), ο νεαρός φορ προσγειώθηκε στην ισπανική πόλη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Δευτέρας (28/08) ανακοινώθηκε από τη Θέλτα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Ουτρέχτης.

Συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο η ολλανδική ομάδα που θα εισπράξει χρήματα από το συγκεκριμένο deal. Κερδισμένος είναι και ο Βόλος, ο οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του Έλληνα επιθετικού, καθώς έβαλε τις «βάσεις» για την μετέπειτα αλματώδη πορεία του, όταν και αγωνίστηκε εκεί τη σεζόν 2020/21, ενώ μέσω του Πανθεσσαλικού πήγε στην Ολλανδία.

Θα βάλει και η ομάδα της Μαγνησίας λοιπόν χρήματα στα ταμεία της από τη μετακίνηση του διεθνή φορ στην Ισπανία, καθώς διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης το οποίο είναι μεταξύ 15% και 20%. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί θα εισπράξουν ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ!