Χουάνκαρ: «Δεν μας κάνει η ισοπαλία, θέλουμε τη νίκη»

Χουάνκαρ / Intime

i

Χουάνκαρ / Intime

Χουάνκαρ: «Δεν μας κάνει η ισοπαλία, θέλουμε τη νίκη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:00 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 29.04.2023

Ο Χουάνκαρ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα παραταχθεί με σκοπό την ισοπαλία, αλλά θέλει να νικήσει την ΑΕΚ.

Να μην επαναπαυτεί στο «μαξιλαράκι» της ισοπαλίας ο Παναθηναϊκός αλλά να παίξει με μόνο στόχο τη νίκη, υποστήριξε ο Χουάνκαρ. Ο Ίβηρας του Τριφυλλιού επισήμανε ότι οι «πράσινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, όμως είναι αναγκαίο να το δείξουν στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Ισπανού αριστερού μπακ θα παίξουν το βράδυ της Κυριακής 29/4, στην εκπομπή Sportshow πριν το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

- Πως προετοιμάζεστε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι; Τι σκέφτεται ένας παίκτης πριν από την πιο μεγάλη μάχη του τίτλου;

«Αδιαμφισβήτητα το βασικό είναι να κάνεις μια αποκατάσταση σωματική, μια ανασυγκρότηση του εαυτού σου, να ξεκουραστείς και να έχεις στο μυαλό σου έναν μεγάλο τελικό».

- Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει να νικάει στα ντέρμπι; Ειδικά σε αυτό που είναι τόσο κρίσιμο;

«Πάνω απ’ όλα, πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση που είχαμε τις προηγούμενες φορές. Να δείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε τη νίκη, επιδιώκουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, οπότε ξέρουμε από την πλευρά της πως θα ανταποκριθεί στο ματς».

- Φοβάσαι μήπως εφησυχάσετε από το γεγονός πως σας βολεύει και η ισοπαλία;

Η καλύτερη άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με έπαθλο τον... τίτλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:24 - 29.04.2023

Η καλύτερη άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με έπαθλο τον... τίτλο

Στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου (30/4, 20:00), η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (Παναθηναϊκός) θα αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση (ΑΕΚ) με αμφότερο στόχο τη νίκη που θα δώσει... μισό τίτλο.

«Ναι, σίγουρα και γι’ αυτό αναφέρθηκα πριν στην ένταση που χρειαζόμαστε σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Να έχουμε επίσης υπομονή, επιμονή με στόχο τη νίκη και πάνω’ απ’ όλα να δείξουμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. 

Το τόνισα και πριν από δύο ημέρες και το επαναλαμβάνω. Δεν μας “κάνει” η ισοπαλία, αυτό το οποίο θέλουμε είναι η νίκη, να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς και να συνεχίσουμε αυτή τη θετική μας πορεία».