Άπαντες παρόντες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν / Intime

i

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν / Intime

Άπαντες παρόντες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:14 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 29.04.2023

Ο Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την πεπατημένη των προηγούμενων αναμετρήσεων ακολούθησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αθηναϊκό ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης». Ποια είναι αυτή; Η ολική επιστράτευση για τη μάχη του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ!

Στο πιο κρίσιμο τάιμινγκ της σεζόν, ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει ονόματα στο απουσιολόγιο του, με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Οπότε, αυτός όπως έπραξε και στα προηγούμενα παιχνίδια, τους συμπεριέλαβε όλους στην αποστολή. 24 ποδοσφαιριστές θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Παναθηναϊκός πριν τις εντός έδρας αναμετρήσεις του. 

Η αγκαλιά Ιωαννίδη-Σπόραρ είναι ο φετινός Παναθηναϊκός (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 28.04.2023

Η αγκαλιά Ιωαννίδη-Σπόραρ είναι ο φετινός Παναθηναϊκός (vid)

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έπρεπε να «σκοτώνονται» για μία θέση στην ενδεκάδα, οι Ιωαννίδης και Σπόραρ, απέδειξαν το κλίμα ομοψυχίας που έχει δημιουργήσει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Την 24άδα του Γιοβάνοβιτς επανδρώνουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Το πρόγραμμα της σαββατιάτικης προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.