Γιατρός Παναθηναϊκού: «Ο Χουάνκαρ δε θα παίξει ούτε σήμερα, ούτε την Κυριακή - Ρώτησα τον Γώγο αν μπορεί να παίξει και μου είπε "όχι"»

Χουάνκαρ

i

© Intime

Γιατρός Παναθηναϊκού: «Ο Χουάνκαρ δε θα παίξει ούτε σήμερα, ούτε την Κυριακή - Ρώτησα τον Γώγο αν μπορεί να παίξει και μου είπε "όχι"»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 13:55 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 26.10.2023

Ο γιατρός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, αποκάλυψε πως ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να παίξει στο σημερινό ματς κόντρα στη Ρεν, αλλά ούτε στην αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ο γιατρός των «πρασίνων» Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, κλήθηκε να μιλήσει για την κατάσταση του Χουάνκαρ

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον κ.Γώγο, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως ο Ισπανός μπακ δεν θα αγωνιστεί στα επερχόμενα δύο ματς του «τριφυλλιού» κόντρα σε Ρεν και Πανσερραϊκό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Εξετάστηκε ο Χουάνκαρ στον αγωνιστικό χώρο και είπε ότι έχει οριζόντιο νυσταγμό και μειωμένη ακοή, μετά τον πήγαμε στα αποδυτήρια. Τον εξέτασε πάλι ο γιατρός αγώνα και συνέχισε να έχει τα ευρήματα που είχε. Η κουβέντα ήταν αν μπορεί να συνεχίσει ή όχι και αν πρέπει να μεταφερθεί για άλλες εξετάσεις. Εξετάστηκε, περιμέναμε λίγο, δεν μπορούσε να σηκωθεί. Εννοείται ότι είχε τις αισθήσεις του και ότι είχε τραυματισμό. Είχε τραύμα, βαρότραυμα λέγεται. Η ερώτηση που έγινε από μένα "εσύ τον βάζεις μέσα" και μου είπε ο γιατρός του αγώνα "προφανώς και όχι". 

Αυτό ειπώθηκε σε μεταξύ μας συζήτηση, παρουσία του κυρίου Θέου έγινε η κουβέντα αυτή μέσα στο ιατρείο. Στο 60λεπτο υπήρχε βελτίωση και μετά πηγαινοερχόμασταν στο γραφείο του γιατρού για να δούμε αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Είναι προφανές οτι ο γιατρός δεν θα έπαιρνε την ευθύνη πάνω του για να συνεχιστεί ο αγώνας, ήθελε να κάνει και άλλες εξετάσεις. Όταν έγινε η οριστική διακοπή του αγώνα έφυγα και εγώ για το νοσοκομείο. Τραυματισμός είναι και αποτυπώθηκε στις εξετάσεις. Με αυτά τα συμπτώματα ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να αγωνιστεί. 

Καραπαπάς: «Όλη η Ελλάδα είδε το αίμα στα χείλη του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:37 - 26.10.2023

Καραπαπάς: «Όλη η Ελλάδα είδε το αίμα στα χείλη του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα»

Κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε το περιστατικό στην Τούμπα το 2018 με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Η ερώτηση στον γιατρό αυτή ήταν αλλά δεν ανέλαβε την ευθύνη να απαντήσει. Η δικιά μου απάντηση είναι "σε καμία περίπτωση". Δεν θα παίξει ούτε σύμερα, ούτε στον επόμενο αγώνα»,