Ο Μπουτσικάρης ξεδιάλυνε το... μυστήριο με τις πίτσες

Λεωνίδας Μπουτσικάρης

i

Intime

Ο Μπουτσικάρης ξεδιάλυνε το... μυστήριο με τις πίτσες

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:29 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 26.10.2023

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης εξήγησε τι ισχύει με την μεγάλη παραγγελία φαγητού που παρέλαβαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης», πριν ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα αποφασίσει την οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Ένα από τα επιχειρήματα που μεταχειρίστηκαν από τον Ολυμπιακό, για να πείσουν ότι στον Παναθηναϊκό είχαν αποφασίσει να μην συνεχίσουν το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ήταν οι… πίτσες που παραδόθηκαν στα αποδυτήρια των «πράσινων».

Στο Διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει εικόνα, με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να μεταφέρουν πολλά κουτιά με το φαγητό εντός του φαληρικού γηπέδου. Σε ένα τάιμινγκ που το ντέρμπι των αιωνίων είχε διακοπεί προσωρινά και ο Ιταλός διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα δεν είχε αποφασίσει για την τύχη του. 

Κούγιας: «Το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού - Αφαίρεση βαθμού στον Ολυμπιακό» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:36 - 26.10.2023

Κούγιας: «Το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού - Αφαίρεση βαθμού στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τα όσα έγιναν πρόσφατα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική του εκτίμηση σχετικά με την απόφαση για το… μέλλον του ντέρμπι «αιωνίων».

Με τον ισχυρισμό των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει ότι η κίνηση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού να παραγγείλουν πίτσες προτού καν ο ρέφερι διακόψει το ματς, αποδεικνύει την πρόθεση τους να μην βγουν ξανά στο τερέν του «Καραϊσκάκης» για να ολοκληρωθεί το ντέρμπι. Προσπαθώντας πρακτικά να δημιουργήσουν τετελεσμένο με τη διακοπή.

Κατά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανό της Super League, o αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ξεδιάλυνε το… μυστήριο με τις πίτσες. 

Γιοβάνοβιτς: «Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι μία δοκιμασία - Ο Χουάνκαρ είναι λογικό να ανησυχεί»
EUROPA LEAGUE

16:39 - 25.10.2023

Γιοβάνοβιτς: «Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι μία δοκιμασία - Ο Χουάνκαρ είναι λογικό να ανησυχεί»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να υπερβάλλει εαυτό για να νικήσει τη Ρεν και εγκωμίασε την ποδοσφαιρική ιστορία της γαλλικής ομάδας. Ο Σέρβος απάντησε για το κλίμα στο Τριφύλλι μετά το ντέρμπι και για την υγεία του Χουάνκαρ.

«Όσον αφορά το φαγητό, επειδή είναι μεγάλος όγκος τα προπαγγέλνουμε από το μεσημέρι. Τι έγινε δηλαδή; Πήρε ο Μπερνάρ και είπε: θέλω να παραγγείλω; Επειδή κανονικά θα είχε τελειώσει τότε ο αγώνας, ήρθαν εκείνη την ώρα οι περιβόητες πίτσες» εξήγησε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης για την άφιξη της παραγγελίας και την παραλαβή της από μέλη της αποστολής του Τριφυλλιού. 

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού αντέκρουσε και τον ισχυρισμό ότι οι παίκτες έτρωγαν πριν την οριστική απόφαση του διαιτητή για τη διακοπή: «Ακούσαμε το εξωφρενικό ότι οι παίκτες έτρωγαν πίτσες. Σε έναν ειδικό χώρο έκαναν προθέρμανση οι παίκτες και ήταν σε ετοιμότητα μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Θα άφηνε ο Γιοβάνοβιτς να τρώνε οι παίκτες πίτσες; Πάμε καλά;».

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:25 - 25.10.2023

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»

Ο Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έστειλε συμπληρωματική έκθεση, μετά από αίτημα της Λίγκας για όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι και οδήγησαν στη διακοπή του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπουτσικάρη, η παραγγελία είχε δοθεί από το μεσημέρι σε γνωστή εταιρεία ταχυφαγείων και παραδόθηκε στην προκαθορισμένη ώρα. Με τους ανθρώπους της ομάδας να την παραλαμβάνουν και να τη μεταφέρουν στα αποδυτήρια.

Από το Τριφύλλι προκύπτει ότι το ίδιο γεγονός συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι του Τριφυλλιού, είτε διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης», είτε εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός έχει συνεργασία με την εταιρία και οι λεπτομέρειες της παράδοσης κανονίζονται ανήμερα των αγώνων, ώρες πριν τη σέντρα.