Ο Χουάνκαρ πήγε για προπόνηση, ζαλίστηκε και μεταφέρθηκε στο ιατρείο

Ο Χουάνκαρ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ο Χουάνκαρ πήγε για προπόνηση, ζαλίστηκε και μεταφέρθηκε στο ιατρείο

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:35 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 30.10.2023

Ο Χουάνκαρ αισθάνθηκε ζαλάδα και αδιαθεσία στη σημερινή (30/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιατρείο.

Σήμερα το πρωί (30/10) βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι ο Χουάνκαρ, προκειμένου να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ωστόσο αισθάνθηκε ζαλάδα και αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να σταματήσει άμεσα το πρόγραμμα και να μεταφερθεί στο ιατρείο του προπονητικού κέντρου για να ξαπλώσει. 

Συγκεκριμένα, μία εβδομάδα μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Ισπανός μπακ του «τριφυλλιού» ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από ρίψη κροτίδας θέλησε να πραγματοποιήσει ατομικό πρόγραμμα για πρώτη φορά. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε η κατάστασή του δεν έχει επανέλθει πλήρως, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Η συμμετοχή του ακραίου οπισθοφύλακα στην επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία (4/11, 17:30) παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, μετά κι από τις τελευταίες εξελίξεις.

Να θυμίσουμε πως το το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και να κατοχυρώσει το ματς υπέρ των «πράσινων».

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν επιπλέον με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και -1 βαθμούς από το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!