Ο Χουλιάν Άλβαρες μπορεί να γράψει ιστορία και να έχει κατακτήσει τα πάντα στις 10 Ιουνίου (vids)

Χουλιάν Άλβαρες

i

© ManCity

Ο Χουλιάν Άλβαρες μπορεί να γράψει ιστορία και να έχει κατακτήσει τα πάντα στις 10 Ιουνίου (vids)

Κώστας Τόπας 11:59 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 31.05.2023

Ο Χουλιάν Άλβαρες βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία καθώς μπορεί να γίνει ο παίκτης που έχει κατακτήσει Champions League, Premier League, Κύπελλο Αγγλίας copa Libertadores, και Παγκόσμιο Κύπελλο σε μία χρονιά.

Ο Χουλιάν Αλβάρες είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Αργεντινής. Το ταλέντο και το νεαρό της ηλικίας του δημιουργούν προσδοκίες για το μέλλον. Η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι ήταν κάτι που περίμενε καιρό καθώς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ποιότητα και σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς.

Είναι ο πιτσιρικάς που πριν από δέκα χρόνια έβγαζε φωτογραφίες με τον Μέσι τον οποίο και είχε είδωλο. Σήμερα αυτός ο πιτσιρικάς είναι Παγκόσμιος πρωταθλητής με την «Αλμπισελέστε» και πρωταθλητής Αγγλίας με την Μάντσεστερ Σίτι Σε λίγες ημέρες μάλιστα, μπορεί να στεφθεί και Κυπελλούχος Αγγλίας.

Μπορεί να ζει στη «σκιά» του Έρλινγκ Χάαλαντ, παρά το ταλέντο του στο σκοράρισμα, ωστόσο ο Χουλιάν Άλβαρες μπορεί να πετύχει ένα ρεκόρ που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος παίκτης, αν κι εφόσον κατακτήσει το Champions League με τους Πολίτες στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για ένα ρεκόρ που είναι απίθανο να πετύχει ο Χάαλαντ σε ολόκληρη την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι είναι 22 ετών.

Εάν ο Χουλιάν Άλβαρες κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» κόντρα στην Ίντερ, θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα έχει κερδίσει Champions League, Παγκόσμιο Κύπελλο, Κύπελλο Αγγλίας και Premier League την ίδια σεζόν. Επίσης, θα είναι ο πρώτος Αργεντινός που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Champions League και το Copa Libertadores σε όλη του την καριέρα. Με λίγα λόγια, τα πάντα! Και όλα αυτά διανύοντας το 23ο έτος της ηλικίας του...