Ο Χάαλαντ εκτοξεύτηκε στην κυριολεξία στο διάστημα (vids)

Ο Χάαλαντ στο διάστημα

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ εκτοξεύτηκε στην κυριολεξία στο διάστημα (vids)

Κώστας Τόπας 08:17 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 31.05.2023

Ο διαστημικός Έρλινγκ Χάαλαντ κατέγραψε μια ιστορική σεζόν στην πρώτη του χρονιά στην Premier League κι έτσι χρειάστηκε να εκτοξευτεί στο... διάστημα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στάλθηκε στο διάστημα από το«GOAL», με τη μινιατούρα του να εκτοξεύεται πάνω από 34 χιλιόμετρα στην ατμόσφαιρα πριν από τον τελικό του Champions League και του Κυπέλλου Αγγλίας της Μάντσεστερ Σίτι, με Ίντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντίστοιχα.

Ο 22χρονος στράικερ είχε αναμφισβήτητα το καλύτερο ντεμπούτο της σεζόν στην Premier League όλων των εποχών το με το ρεκόρ των 36 γκολ στο πρωτάθλημα και 52 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, με μέσο όρο περισσότερο από ένα γκολ ανά αγώνα.

Το τρισδιάστατο μοντέλο του Χάαλαντ απογειώθηκε από τον τόπο γέννησής του, το Γιορκσάιρ, και η πτήση του στο διάστημα διήρκεσε πάνω από δύο ώρες. Μπορεί να χρειαστούν πολλοί μήνες ώστε οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι να «ξεμεθύσουν» από την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, ωστόσο ο Χάαλαντ επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά αλώβητος.

Στην κορυφή της διαστημικής πτήσης του, ο Χάαλαντ βίωσε θερμοκρασίες γύρω στους -65°C και το μοντέλο έφτασε σε ταχύτητα 320 χλμ/ώρα κατά την κάθοδο. Η διαστημική πτήση κοινοποιήθηκε ως ζωντανή ροή στον ιστότοπο και στα κοινωνικά κανάλια του «GOAL» την Τρίτη (30/05). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ομοίωμα του Χάαλαντ διαμορφώθηκε γύρω από τον εμβληματικό πανηγυρισμό του ζεν.