Πολύ κοντά σε μεταγραφή στη Λάτσιο ο Μανδάς!

Χρήστος Μανδάς

i

Χρήστος Μανδάς/ ©Intime

Πολύ κοντά σε μεταγραφή στη Λάτσιο ο Μανδάς!

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:14 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 28.08.2023

Ο Χρήστος Μανδάς είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ιταλία, αφού ο ΟΦΗ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τη Λάτσιο για την παραχώρηση του.

Τεράστια μεταγραφή ετοιμάζεται να πάρει ο Χρήστος Μανδάς! Ο νεαρός Έλληνας γκολκίπερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ την περσινή σεζόν και το όνομα του φέτος ακούστηκε για αρκετές ομάδες. Ελληνικές και μη.

Τελικά εκείνη που φαίνεται ότι θα τον κάνει δικό της μερικές μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι η Λάτσιο, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του.

Όπως όλα δείχνουν, οι «λατσιάλι» έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με την κρητική ομάδα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών και ο 21χρονος να γίνει κάτοικος της «αιώνιας πόλης».

Ο Χρήστος Μανδάς αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του Ατρόμητου. Τη σεζόν 2017/18 ο Έλληνας πορτιέρε ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και συνολικά με τους Περιστεριώτες κατέγραψε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Ιανουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ, με τη φανέλα του οποίου έχει καταγράψει μέχρι σήμερα (28/8) 29 εμφανίσεις, όντας βασικός και αναντικατάστατος.