«Η Μπεσίκτας επιδιώκει την απόκτηση του Τζόλη»

Χρήστος Τζόλης

i

©Intime

«Η Μπεσίκτας επιδιώκει την απόκτηση του Τζόλη»

Κώστας Τόπας 14:59 - 23.04.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Μπεσίκτας έχει ψηλά στη λίστα της τον Χρήστο Τζόλη, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Εκπληκτική σεζόν διανύει στα γήπεδα της Γερμανίας ο Χρήστος Τζόλης. Ο 22χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ από τη Νόριτς στην αρχή της σεζόν, έγινε το πρώτο όνομα στην ομάδα, πετυχαίνοντας 18 γκολ και έξι ασίστ σε 26 ματς στη γερμανική Bundesliga 2 τη φετινή σεζόν.

Οπως αναφέρουν στην Τουρκία, ο νεαρός επιθετικός, που σημείωσε επίσης δύο γκολ και μία ασίστ σε πέντε ματς στο Κύπελλο Γερμανίας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με την Μπεσίκτας να είναι μία από αυτές. Οι «μαυραετοί» φέρεται πως έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Χρήστο Τζόλη, τον οποίο και παρακολουθούν εδώ κι αρκετές εβδομάδες.

Ο Τζόλης έχει κάνει την Γερμανία να παραμιλάει: Τα 17 γκολ σε 24 εμφανίσεις και τα πέντε εκατ. ευρώ (vids)
REST OF THE WORLD

09:30 - 31.03.2024

Ο Τζόλης έχει κάνει την Γερμανία να παραμιλάει: Τα 17 γκολ σε 24 εμφανίσεις και τα πέντε εκατ. ευρώ (vids)

Ο Χρήστος Τζόλης βρήκε δύο φορές δίχτυα κόντρα στη Καϊζερσλάουτερν και με αυτόν τον τρόπο πέρασε στην κορυφή των σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας με 17 γκολ, όντας ο μόνος της πρωτοπόρου πεντάδας που δεν είναι φορ.

Η «Sabah» μάλιστα υπογραμμίζει ότι από την Μπεσίκτας αναμένεται να αποχωρήσουν αρκετοί επιθετικοί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας να έχουν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο προπονητής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιούνε τόνισε πρόσφατα το πόσο θα ήθελε ο πρώτος σκόρερ του να μείνει περισσότερο στην ομάδα του. Και δεν είναι μόνος του. Όλη η Φορτούνα θα χαιρόταν αν ο Τζόλης συνέχιζε να πετυχαίνει γκολ το ένα μετά το άλλο για τον σύλλογο τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, ο γερμανικός σύλλογος δεν μπόρεσε να μειώσει την επιλογή αγοράς που διαπραγματεύτηκε η διοίκηση με τη Νόριτς σε λιγότερο από πέντε εκατομμύρια ευρώ.